Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovenskí podlahári sa nemôžu presadiť na trhoch EÚ

3. 8. 2014   fero z BA
ak sa nemôžu presadiť, tak je to len ich neschopnosť - nič viac a neschopní si nezaslúžia zarábať
2. 8. 2014   anonym
To nie je problém podlahárov ale všeobecne živností. Ja po novom roku balím a idem do ČR. Abnormálne odvody a byrokracia naposledy hlúposť ala Kontrolný výkaz, už mám toho dosť.
2. 8. 2014   change
No ved to, mnohi musia pristupit na nevyhodne podmienky, nizku, ba až smiešnu mzdu, len aby mali čo do úst. To je taký začarovaný kruh: ked nezarobím ja, nemôžem dať zarobiť ďalším. Na túto skutočnosť ozaj netreba vysokú školu. Dostavil sa výsledok: máme malú vrstvu novodobých boháčov, stredná vrstva, ktorá mala byť hnacím motorom ekonomiky bola a stále je zámerne likvidovaná a dostáva sa na úroveň chudoby. Toto sú výsledky politiky a politikov od roku 1989, za toto štrngal slovenský nárok na námestiach pred 25 rokmi.
2. 8. 2014   anonym
je tu jediná možnost dole z vládov poslancami a od roku 89 im to všetko spočitat do čela musí nastúpit jedine robotnicka trieda ktorej sa z bavily intrigmi postavené na tom že nevie riadit krajinu podniky tak sa všetko čo robotnicka trieda vybudovala rozkradlo sú to miliardy pracujúcich je sedemdesiat pet percent ktorým vládnu podvodníci a slubotechny dost bolo slubou dole snimy zo slovenska urobily základnu otrokov pre eurozonu kd ežijeme zo dna na den dôchodci sú žobráci ktorý dostávajú potravinovú podporu ako v tretich krajinách v afriky dole zo zradcami a otrokármi do ulic praciujúci je tu sebtember a oktober mesiace na revolúciu a osamostanenie sa od otrokárov z europskej unie ktorá slovensko ekonomicky z ničila a urobila si z nás otrokarsku krajinu za pár euro do ulic navrátit časi kde su istoty a buducnost našich deti neverte rečiam klamárov ktorý sa snažia slubovat o lepšom zajtrajšku mali vyše dvadcat rokov času dost dole snimy a postavit iuch pred ludové sudy ktreé si pracujúci vytvoria pretože dnešné konajú proti celému slovensku a vôli slovenského národa
3. 8. 2014   fero z BA
trochu si si pomýlil storočie alebo kontinent - toto nie sú články určené pre Kubu alebo Kóreu
2. 8. 2014   anonym
Nechce sa mi verit ze vsetky konkurzi vyhravaju Ficov brat Kalinakova Pociatkova Jakabovicova Tkacova Brhelova Smerackej mafie rodina...To fakt mi ostatny sme dobri len na emigraciu?Ludia sak sa brante ak skorumpovane sudy na o kaslu zalozte organizaciu tajnu a zacnite mstit sa tym co si myslia ze vetko im prejde.
2. 8. 2014   anonym
a zas, urobte to niekto, len nie ja vsak?
1/1