Názory čitateľov


Názory k článku:
Spôsobia vysoké dane revolúciu? Nebolo by to prvýkrát!

1. 8. 2014   anonym
Predpokladám, že autor článku vie o čom píše, takže ma napadá iba jediná vec. Ďalší posluhovač vládnucej mafie, napokon platený z tých našich "daní". Vôbec nezáleží na výške prerozdeľovania, ale na spôsobe. Ak sa 70% vybratých prostriedkov použije na účely nesúvisiace s potrebami spoločnosti (rozkradne sa), netreba sa diviť revolučným náladám platiacich. V našej krajine sa k tomuto číslu blížime a zakrývanie tejto skutočnosti blábolmi typu tohto článku je obyčajné svinstvo.
1. 8. 2014   anonym
Tento clanok sa Slovenska netyka.
Sprosti narod nikdy nebol sebe panom a preto si nevie vydobit ani svoje prava na svojom vlastnom uzemi.
Inak by tu uz boli revolucie aspon dve.
1. 8. 2014   Jozef
A kráľ Šalamún zasa povedal. "Keď je prázdna štátna pokladnica, treba znížiť dane". Povedal to cca tisíc rokov pred Kristom
31. 7. 2014   anonym
Ja tomu nerozumiem.
Zo mzdy je 50% daň % odvody, potom 20% daň zo zisku, potom 20% DPH, ďalej daň z nemovitostí, povinné PZP, povinné STK, daň za psa, spotrebná daň, daň z liehovin aďalšie . nektoré sa nenazývajú daň, ale majú jej charakter.
Celkovo to tipujem na 80-90% zdanenie.
31. 7. 2014   anonym
tipujes zle
31. 7. 2014   anonym
Revolucia znamena chaos a tam kde je chaos sa najlepsie kradne! Takze smelo do toho!!!
31. 7. 2014   anonym
hip hip, treba radšej platiť ako blbec tým zlodejom, čo to predpísali, lebo možno by z prehľadného zdierania vznikol po prechodnom chaose systém menej okrádajúci vlastných ovčanov v prospech sociálnodemokratick omafiánskozlodejských oligostranníkov. Ozaj, nie je stranícky princíp frapantným porušením princípov demokracie? ALe to len btw, ovčeky moje...
31. 7. 2014   trt
my obcania si tazko vybudovanu partokraciu len tak zobrat nenechame !
31. 7. 2014   P.
klasicke libertarianske bludy..svk prerozdeluje 28% hdp..odkial ste zobrali 42 ? napriek tomu ze je to o 15% menej ako v rakusku a 20 menej ako v severskych statoch, nemam pocit ze by sme sa mali lepsie ako oni..navyse vacsina dani sa plati na svk zo spotreby, takze bohatsi a kapitalisti platia vzladom k svojim prijmom minimum...mimochodo m, celkove danove zatazenie v posl. desatrociach v statoch Oecd klesalo (hlavne na ulavach pre bohatych a kapital), takze vase keci o narastajucich daniach su dalsi blud...ak dane narastli, tak po krize a to zasluhou opatovne skrachovaneho laissez faire kapitalizmu, ked sa obcania zase museli aj cez zvysene dane skladat na jeho resustitaciu..ak nieco sposobi revoluciu tak narastajuca chudoba a frustracia ako vyseldok vasich libertariansko-konz ervativnych receptov, ktore dominuju glob. ekonomike posl. par desatroci a vdaka ktorym sme v najvacsich sr.ckach od 30tych rokov min. storocia
31. 7. 2014   anonym
sam si si nakadil do pusi, pretoze ten kto viac zarobi aj viac minie a teda aj viac odvedie na DPH
31. 7. 2014   P.
...a tomu kto viac zarobi, po zaplateni zakladneho spotrebneho kosa aj cosi ostane, co vzapati moze investovat do aktiv, ktore mu tu zaplatenu DPH vratia..clovek s 500 eurami vsak takyto vyber nema..pozri si pre istotu do pussY..
31. 7. 2014   anonym
cize zase raz zaplati na daniach viac!! Ty nebudes nejaky inteligentny vsak?
31. 7. 2014   QWHŠQJ
FDRETZSUIJASKLATERDF SVTENMM,,O
31. 7. 2014   oliwear
Na Slovensku sa politicka situacia nezmeni, pokial nenastane statny prevrat, a 150 poslancov, teda idiotov nebude povesanych na 150 sibenic.
Lenze co uz :( slovensky narod na toto nema odvachu a radsej bude frflat pri pive tak ako ste tu napisali.
Skoda tejto krasnej krajiny.
31. 7. 2014   anonym
no vidis a ty si exemplarny priklad frflajuceho slovaka "pri pive"
31. 7. 2014   trt
takze je vsetko ako ma byt. lovak frfle pri pive a kazdy z tych 15O "idiotov" je zahojeny
1. 8. 2014   change
Poprosme nasich bratov Cechov. Ved nedavno sa vyjadrili, ze oni by nam tu aj prisli tu revoluciu zacat. A mozno by za to ani nic nechceli, ved predsa bratia su bratia, aj po dlhych rokoch odlucenia.
31. 7. 2014   laco
Vládny prevrat na Slowensku? ....... sa spamätajte...
1/2staršie