Názory čitateľov


Názory k článku:
Nové sankcie majú zraziť Rusov na kolená, Putin chystá odvetu

5. 8. 2014   peto166@gmail.com
nenavidiom toto prasive zidovske spolocenstvo menom EU, pod tichou nadvladou USA... nikdy sme sem nemali vstupit a dufam ze cochvila sa to rozpadne lebo co je moc to je moc... chudobny budu este chudobnejsi (ako mi) a bohatym je to samozrejme jedno (ako nemecko..)
kam sme sa to dopracovali??? dufam ze putin na zimu priskrti kohutiky a potom sa vsetci poserieme od zimy!!!
31. 7. 2014   anonym
po zostrelení malajzijského znovunájdeného strateného lietadla plného niekoľko dní mŕtvych tiel ukrajincami Kerry vzdal pokus o rozpútanie tretej svetovej, ktorá by zrazila EU na kolená, rozdrvila Rusko, ožobráčila celý svet a z Ameriky spravila policajta sveta - a cez ňu z FEDU jeho faktiských MAJITEĽOV a stiahol sa. Putin vyhral, Soros si dúfam búcha hlavu o stenu, že sa mu nepodarilo ožobráčiť ukrajinu, hoci zlato z nej mužík s menom nedu, akýsi arsenik odviezol hneď, ako sa dostal k stoličke, ktorú mu vytrhnú teraz spod nôh, ale to už asi bude ako vlastizradca a zapredanec ameropíc mať točenú kravatu na hrdle. Na kollená sa zrazili tí, čo chceli dodávať strelivo, budovať campy pre vymyté mozgy v amerických uniformách, ktorých účes dnes vidno na hlavách chlapcov po celej Európe, ao by mali narujkovať k US MC a vraždiť Európanov, možno aj vlastných otcov... Back O.bambas a stiahol - budúcim prezidentom USA bude Hitlery C, netušiac, že beefsteak z ruského medveďa vyláme zuby aj jej. Amimochodom, by ma zaujímalo, prečo by to rusi zrazu nemali mať tak jednoduché so zvyšovaním ťažby ropy, keď čína je čierna diera, do ktorej sa zmestí skoro všetko. A okrem toho by ma zaujímalo, kedy aj slovenská legislatíva kodifikuje agresorstvo proti slovensku a eh oobčanom, antislovakizmus, ako trestný čin, tak, ako to v superdemokracii - USA bolo v 50. rokoch, kedy existovali výbory pre NEAMERICKÚ činnosť. Na SLovensku si už 25 rokov môže každý otvoriť huby proti SLovákom, kydať na nich, že sú (sme) rasisti, antisemiti. lebo istý F. G. z topánkovej krabice ho tu vyvolával, ako sa dalo, pretože to komusi ako Lác...val Lá...hev vyhovovalo, aj jeho tetičke. A čokoľvek sa robí pre Slovensko, je proticigánske, protimaďarské, antisemitské, protinemecké, proti...čokoľveké.
31. 7. 2014   anonym
Tie sankcie majú iné pozadie!
-Majú zasiahnuť najmä projekty ako stavbu prieplavu v Nikaragui, konkurencia Panamskému.
-Vznik rozvojovej banky krajín BRICS.
-Založenie svetovej meny Číny. Skupuje na ten účel veľké množstvo zlata, aby mohla svoju menu kryť.
-Ekonomické víťazstva Ruska v súbojoch o fosílne energie. (Turkmenistán a plyn, Irak a kontrakty na ropu,Irán a Venezuela sa s USA o rope v dohľadnej dobe baviť nebudu, dohoda o výstavbe jadrových elektrárni medzi Ruskom a Iranom a podobne. Japonci aj dnes tvrdia, že začali 2. svetovú vojnu kvôli energiám!)
- Vojenské a ekonomické posiľnovanie vzťahov Ruska a Číny a zoskupenia BRICS.
Ak Západ v novej stupňovanej studenej vojne zasiahne najmä Ruský štátny finančný sektor a energetický sektor, Rusko bude mať ťažkosti z akých financii dokončiť svoje projekty, ako prieplav v Nikaragui, rozvojovu banku a podobne.
To že Západ nebude mať z Ruska najmä plyn, alebo ropu, ich tak ani veľmi netrápi.Nebudú sa s peniazi najmä Západu financovať takéto megaprojekty.
Západ to ale nemôže otvorene hovoriť, lebo to nie je ospravedlnenie za nastolenie a stupňovanie novej studenej vojny.
Ukrajina je pre nich vhodnou zámienkou na stupňovanie týchto aktivít.
Veď kto zavádzal na amikov embargo, keď zostrelili Iránu dopravne lietadlo? Ani na Ukrajinu za Kučmu nikto nezaviedol embargo za minulé zostrelenie dopravného lietadla.
A ako reagovali na prevrat v svojej blízkosti na Kube samotní amíci? Šli na hranu tretej svetovej. Ukrajina slúži Západu a USA ako vhodná zámienka na stupňovanie studenej vojny.
A tak vítaj znovu Studená vojna! Práve som zachytil v českých správach, že nám skrachovala prvá Slovenská firma v dôsledku zavedenia embarga.
31. 7. 2014   rothschild
trapne... zatial este vyskakuju chazarski prisluhovaci... ale ked sa ochladi uz tak skakat nebudu..homosi..
31. 7. 2014   Wolf
tak toto bolo uplne jasne uz v momente ked sme sa o tom lietadle dozvedeli... sice je to priehladne presne ako WTC, ale posluzi to ucelom USA, ktore su ovladane Zidovskymi rodinami, v boji o moc a prachy, pretoze RU a potom Cina su jedinymi zavaznymi konkurentami v boji o svetovladu...
31. 7. 2014   anonym
Bič na oligarchov
- a co Europsky oligarchovia? Kde ti ulievaju peniaze z Eurovalu? Kde sa stratili nase dane v Eurovale? Kde su peniaze, ktore roztapaju nasi oligarchovia v Bruseli....?
31. 7. 2014   anonym
slovensko nedalo do eurobalu nic len ruci tak netaraj
31. 7. 2014   Jaanosh
hehe...americania tvrdia, ze sa rusko izoluje...jedine od coho sa rusko izoluje su americania...rusi robia tolko biznisu so zvyskom sveta, ze amici tolko krajin ani napadnut nestihnu :D :D :D
ak rusi zacnu stahovat svoje financie z europskych bank, tak tu mame dalsiu krizu, ktora bude trvat desatrocia :))
31. 7. 2014   anonym
Uz aby padol teno diablov spolok....
31. 7. 2014   anonym
Jedneho dna sa nam moze stat, ze budeme platit Rusom za plyn zlatom, alebo kovmi.
Potom zistime, ze nase bezcenne papieriky vo forme eur, usd a pod. su uplne na prd.
Pretoze nekryte meny mozu kludne odmietnut.
31. 7. 2014   fero z BA
súhlasím - za plyn treba platiť kovom - tak ako naspieval Kryl - olovenými holubičkami míru
31. 7. 2014   PeterBk
Takmer každý deň počúvame v správach ako na amerických školách dochádza či už k zastreleniu, alebo brutálnemu zavraždeniu spolužiakov, učitelov.Ako je možné, že v krajine ktorá je symbolom demokracie dochádza k takýmto činom. Potom s takýchto žiakov vyrastajú ľudia, ktorí sa neštítia napadať iné krajiny. Kedy sa zavedú sankcie voči Amerike? Sankcie za to, ako žije Amerika, a ako sa pokúša tento život zaviesť aj do Európy.
31. 7. 2014   anonym
ako je možné, že taký štát, ako je USA, je považovaný za symbol demokracie? Odkedy existujú, vyvolávajú a vedú vojny po celom svete, cez petroldolár svet vykrádajú a keď sa to niekomu nepáči, dohrnie sa dohovoriť USS XY s lietajúcimi prostriedkami rozosievania demokracie.
1/3staršie