Názory čitateľov


Názory k článku:
Po ruskom embargu môžu potraviny z Ukrajiny zaplaviť slovenský trh

26. 7. 2014   anonym
Babika si uz cvrkla do nohavičiek a to zatial z ukrainy nic neprijechalo :-))))))))))
26. 7. 2014   fero z BA
Kupujem potraviny prakticky len v rakusku lebo hnoj co ponukaju napr. tesko, najnovsie som sa bol pozriet Moja samoska, este horsie, takze ukrajinske potraviny ma nezaujimaju, ale verim, ze pre ficovolica take cernobylske uhorky za dobru cenu budu zaujimave
27. 7. 2014   etpozemstan@et.com
Terno, Moja samoška... v Čechách Žabka ktorú ponúkli Tescu, to je všetko vlastníctvo J@T za peniaze Poštovej Banky, teda peňazí hlavne dôchodcov...
Prijali respektívne priznali nového "spoločníka"RFG Invest Romana Fečíka, ktorý odvtedy kontroluje firmu Terno aj v predstavenstve. Bývalý šéf Poštovej banky je dnes členom jej predstavenstva! (Mimochodom, banku kontrolovala J&T čiastočne, onedlho bude úplne.) A že predsa len to môže znamenať aj investíciu nielen od RFG Invest ako súkromnej aktivity Romana Fečíka, ale aj od finančného ústavu v rukách J&T, môžu nasvedčovať aj posledné marketingové kroky. Moja Samoška rozbehla súťaž, v ktorej pri platbe kartou Poštovej banky získate výhody.
P.S.: tovar ktorý je ponúkaný sa vyznačuje mimoriadne nízkou kvalitou a vysokými cenami. Mäsiarske výrobky sú vyrábané neviem z čoho, ale pri opekaní klobás vyteká žltá voda. Naviac ich prepojenie na štátnych korupčníkov je tak mimoriadne, že si dovolili nadiktovať rozsiahle štátne kontroly voči Liedlu, pretože tento obchodný reťazec je absolútne mimo ich vplyv a kazí im cenovú politiku ... Avšak Liedl je jediný obchodný reťazec, ktorý okrem vykazovaných najvyšších ziskov spomedzi všetkých, odvádza aj najviac v daniach štátu!!!!
J@T zaviedlo v Mojej samoške voči zamestnancom praktiky, kde všetko čo sa nepredá a pokazí, je požadované od zamestnancov ako MANKO !!! Inšpektorát práce len ticho mlˇči a radšej rozdáva pokuty stánkárom s ručne vyrábanými príveskami, či cigánskou. Tam sú geroji najväčší. Žeby sa báli o zamestnanie?
26. 7. 2014   peto166
len to nie!!!
26. 7. 2014   ja
ak si mam vybrat nemecke alebo ukrajinske to uz radsej tie ukrajinske. Keby tak dodavali pravy kvas, to by bola parada.
26. 7. 2014   fosi
Maso a zvlast Kurence uz davno dohodnute exportuju vo velkom na polsky trh. Soja pre cinsky trh a co pojde na Slovensko? Nic. Vsetko je uz davno nakontrahovane.
Mimochodom su tam chutnejsie potreviny ako u nas.
26. 7. 2014   peter
Možno sú tam potreviny chutnejšie, ale mne stačia hlavne slovenské potraviny... A budem len rád keď odtiaľ na Slovensko nič nepôjde.
26. 7. 2014   deryl@azet.sk
nech tie potraviny posielaju do ameriky aby mali co zrat svine alebo zidom
1/1