Názory čitateľov


Názory k článku:
Predlžuje sa čas poberania starobného dôchodku

25. 7. 2014   Rita
Priebežné masírovanie mozgov pred zavedením ficovej dôchodkovej reformy a dôchodkoveho veku 70 rokov, ciel aby ľudia nedožili a zdochli a nebolo treba vyplácať žiadne dôchodky, najlepší dôchodca je ten, ktorý dôchodku nedožije, nevoľte strany, ktoré propaguju toto svinstvo voči ľudom práce......
25. 7. 2014   mediik
Určite sa bude predlžovať vek na dôchodok, už teraz ľudia skapínajú v práci a keby to aj bola pravda, tak nie že poberajú dlhšie, ale ledva ledva prežívajú, fuj, je mi z toho zle - po celoživotnej práci žobračenka a ešte snáď by chceli vystrielať dôchodcov,aby nezavadzali a nepoberali tú almužnu. Pre Slovensko je toto obrovská HANBA.
24. 7. 2014   Hu-hu
Urcite je to novinarska-topkarsk a kacica.Predzvest zvysovania veku odchodu do dochodku.
25. 7. 2014   štefi
Ale že neinformovali, o koľko dlhšie robíme, ja konkrétne o 8,5 roka viac, takže si FAKT toho dôchodku užijem. Mám 47 rokov a odpracovaných 29 rokov, 3 deti a idem do dôchodku v tom istom veku a možno aj s tými istými peniazmi ako ten, čo odrobí pár rokov, prípadne nič. Keď mu nedajú dôchodok, dajú mu sociálne a je to na jedno - nikdy nerobil a ani robiť nebude. Tak láskavo netrepú takého sprostosti.
1/1