Názory čitateľov


Názory k článku:
Štátny dlh Slovenska je nižší ako priemer EÚ

22. 7. 2014   anonym
znova lož sme zadlžený aj novorodenci a len sa rozdábva ale dôchodcom dávajú minimum misto penazí potravinové prídely ako veznom žobrákom čo je hanbou vo svete sme najlacnejšie precovné sily preto sa sem hrnú otrokári
23. 7. 2014   etpozemstan@et.com
Vláda ktorá zadĺži plánovite štát na dlhšie obdobie ako bola zvolená, by mala niesť zodpovednosť za takýto finančný rozdiel a to náhradou škôd a konfiškáciou jej majetku. Takáto vláda je absolútne nemorálna a nekompetentná, takáto vláda laboruje na hranici vlastizrady. Pretože jej úmysel dôvodu zadĺženia sa dá vysvetliť rôzne, len nie racionálne ... Najčastejším dôvodom je plánovitý predaj štátneho majetku do rúk súkromných osôb, hlavne z rád finančníkov. K tomuto slúžia (nekryté) dlhopisy, kde žiadne peniaze nie sú presúvané do národnej banky, len akésy papieriky ktoré dávajú garanciu na preplatenie štátneho dlhu finančným sektorom, ktorý po určenom čase dostáva peniaze za nič + vysoký úrok. My, naše deti a vnúčatá sa stávame dlžníkmi súkromnému sektoru v ktorom bežne v správnych radách figurujú politici, ktorí toto spískali, ich deti a príbezenstvo. Toto je najlegálnejšia okrádačka chránená zákonom, okrádačka ktorá z nás robí finančných otrokov a zo zberby čo by mala odvisnúť alebo hniť doživotne v base, boháčov !!!!
22. 7. 2014   fero z BA
Fico zadlzuje raketovym tempom, vsak svojim treba rozdavat vo velkom
22. 7. 2014   Dabodado
To nie je dôvod na radosť a na to, aby sa kradlo stále viac a viac!
22. 7. 2014   anonym
Akože nie? Od zajtra sa máme lepšie.
22. 7. 2014   anonym
Ide o to, ze o kolko sa zvysil! Rastol takmer najrychlejsie z celej EU! Dvakrat sa dotiahol na dlhovu brzdu! Cesko ma dlh o 10% nizsi a klesol! SMER zadlzuje ako zo svojho v style po nas potopa!
1/1