Názory čitateľov


Názory k článku:
Rusko čelí novým sankciám

31. 7. 2014   anonym
Ono všetky tie rozvracačky majú zaužívaný postup: najprv rozložiť myslenie obyvateľstva, dostať ho do stavu, aby bolo permanentne nespokojné a potom: ŠUPOM predhodiť obeť: Milošovič, Karad6ič, Hussajn,Kadáfi a teraz PUTIN. Ukrajina, to je len taká aréna, kdevšetko zničia, vybombujú a potom budú súkromné spoločnosti hrabať zisky z nálezísk nerastného bohatstva a plynu, tí, čo prežijú, môžu tam otročiť. A USA sú znechutení, lebo aj v USA aj v Európe sú na diskusiách nasadení samí protiamerickí troli. V podstate svet masívne odsudzuje konanie bombraka, bideta i kenriho.
22. 7. 2014   anonym
ZE toho hajzla Herryho v tom Vietname nezabili....to sa cudujem. Militantna svina... Vsak povedzte ludom, ako ste zamerne odklonili drahu letu civilneho lietadla smerom na Severnu Koreu, kde ho samozrejme zostrelili a neskor ste priznali, ze to bola akcia CIA.
Fero z BA - pripis nieco na to, ty ako brigadnik v diskusiach sa vyznas v prozapadnej historii :-)
21. 7. 2014   simon
Myslím, že Rusko je príliš silný energetický hráč na to aby špeciálne v dnešnej dobe mohlo USA dlhodobo ovplivniť jeho pozíciu. Aj keď asi pozícia ameriky je tiež veĺmi dobrá, myslím, že to nakoniec len posilní Rusko čínske vsťahy a bude to prosešne ako aj pre ameriku tak aj pre rusko. Čo sa zostrelenia týka pravdu sa nikdy nedozvieme, dôležitejšie je to ako to kto zahrá na mediálnej kampani a určite každý zahrá svoje, takže v rusku po rusky v európe po americky. škoda, mňa by to zaujímalo
22. 7. 2014   anonym
nejde ani tak o oslabenie ruska ako ekonomiky ale o oslabeneie ludi ktory su bohaty len preto ze Putin a ktory maju vplyv v krajine. Ty uz teraz prisli o 14 miliard dolarov a je otazne ako dlho to este strpia.
21. 7. 2014   anonym
jadro veci z dyskreditvat rusko je cielom za učelom sa ho zmocnit odstavit jeho vedenie intigmi ohovaranim spôsobit mu obrovské ekonomické škody docielit nespokojnost ruského národa ktorý má urobit prevrat ako na majdane odrezat ho od europi a poštvat celý svet proti nim že by som sa mýlil dejiny sa opakujú asi bude vojna ale to bude koniec pre spojencov eurozony pretože putin najsilnejši muž sveta má dávno takéto intrigi ohovarania za sebov a nevmešuje sa do cudzích zaležitoisti ako eurozona kto mal najvedčí motiv dat dole to lietadlo a rozputat takúto kanpan s tým putin môže za všetko podla všetk=ho on urobil prevrat na majdane za učasti nato a eu za ich podpori a dal dole osemdesiat ludí pachatelia su neznámi v iraku boli zbrane hromadného ničenia a bola tam alkajda a preukázalo sa všetko bolo z falšované kým vie to celý svet tými ktorý bez dôkazov ktoré by obstáli konajú v neprospech celého sveta a vtahujú do vojny ktorá bude konečná teda jedine tak sa naplní prorotctvo
21. 7. 2014   Ján Hombré
Veľmi dobre-pravdivo si to vystihol .
21. 7. 2014   fero z BA
Kazda akcia zamerana na zvrhnutie diktatora je legitimna a ziaduca. Putin je jeden z poslednych porovnatelny s Luukasenkom alebo korejskym Kimom, takze cokolvek sa udeje na likvidaciu komunistickych kadrov je pre svet a aj rusky narod len prospesne.... Takze podporujem vsetky kroky, ktore povedu k jeho odstaveniu.
22. 7. 2014   anonym
....aaaaa, fero z Ba..... a co diktatori z EU.
Americka politologicka Hannah Arendtova presne popisala znaky totality, no chuderka nemohla tusit, ze sa to hodi aj na EU.
Ferino, napis nam sem, ako su vyplacani europski politici z vrecak oligarchov, popis nam ten mechanizmus, je to zaujimave, urcite by si radi pocitali aj ostatni.....
Ja doporucujem vsetky kroky, ktore zablokuju tvoje IPcky. Tie sracky co sem pises sa uz nedaju citat ani s nadhladom.
25. 7. 2014   Fero z BA
Len zamestnanec ruskej ambasady moze polozit na jednu uroven demokraciu v rusku a v EU
25. 7. 2014   peter
Len ho a ho do Ruska.... Ale že pri naozaj tvrdých sankciach to doslova položí mnohé obory na Slovensku, zvýši sa o desaťtisíce ľudí nezamestnanosť a pribudne ďaľšej biedy, to už "fero z BA" nedomýšľaš... Ale ono to zasiahne aj Bratislavu... Ale za to už bude môcť jedine ON - FICO !
31. 7. 2014   anonym
S Lukašenkom si usáci nepomohli, ani s čínou, nepomohol si ani veľký bojovník za práva bieloruska a číny ako dzurinda či šebej - čo na to?
31. 7. 2014   rybár
Mas pravdu,amikom,NATO a EU ani tak nejde o Ukrajinu,ale o rozvratenie pomerov v Rusku,aby im mohli ukradnut ich nerastne bohatstvo! Tiez im ide o rozvratenie slovanskych narodov tak,aby ich rozostvali proti sebe,co sa im na primitivnej Ukrajine doposial dari dosadenim babkovej vlady,parlamentu a prezidenta! Zatial si to my az tak neuvedomujeme,ale uz do toho zatiahli aj nas a ine slovanske narody Europy.Nasi hlupaci politici im to toleruju,co ich ale moze v buducnosti mrziet,lebo vacsina Slovenska je proti takemuto stupnovaniu napätia v EU,ale aj vo svete!!!
21. 7. 2014   fero z BA
Ze by to konecne zacinalo ucinkovat
21. 7. 2014   Vlcica
Amerika uvaluje sankcie uz aj na Ukrajinu????
21. 7. 2014   Boris
Amerika uvaluje sankcie aj na seba......je im úplne jedno ako to postihne ich ekonomiku....sú to blázni....a berú si velkú časť sveta za rukojemníkov....NWO
21. 7. 2014   Ján Hombré
Asi máš pravdu aspoň v tom že sú to blázni .
21. 7. 2014   sktachovaná USA
ždochíňa USA dolár, to je prada.
1/1