Názory čitateľov


Názory k článku:
Je čas zaviesť druhé euro

17. 7. 2014   anonym
...šel bych ještě dál,třetí,čtvrté,pá té,šesté...
...od počátku je to píčovina...
12. 7. 2014   anonym
ano je čas konat na slovensku všetkých tých ktorý súhlasily z eurom postavit mimo zákon slovensku boli spôsobené miliardové škody pracujúci sa stali otroci eurozony záver z narodnit všetok ukradnutý majetok vydat zatykače na tých ktorý to spôsobily sú to zradcovia ktorý pod rúškom demokracie a klamstvami spôsobily rozvrat spoločnosti ktorá bola ekonomicky sebestačna aby sme sa stali odbytištom eurozony nasledky su katastrofálne obrovská chudoba zarobky ktoré nepokrívajú náklady pracujúceho čo má za následok dostane penziu ktorá je tak malá musí dostat dôchodca potravinové prídeli dost bolo zdieranoia do z brane slovensko dole z otrokármi slovenska musia sa zodpovedat odstupte neviete vládnut lebo vas dame dole tak ako sme vas volili vas odvolávame otrokári odstupte nemáte chrptovej kosti čo ste to za ludia pre koho služite je prekázané eurozone predali slovensko a národ uvrhli do otroctva slováci do ulic za slobodu a dôstojný život nás a našich detí morho
16. 7. 2014   iliak
Zlatá marka, alebo zlaté Nemecké euro, zlatý Rubeľ, zlatý Renmimbi, strieborný Mexický dolár a podobne, to je budúcnosť nesledujúcich rokov!
12. 7. 2014   lolo
Aké?! Kus papiera a na ňom štepel Velkonemecka Ríša.
12. 7. 2014   Bon
Asi najlepsie by bolo znizit platy v tych krajinach ktore maju financny problem. A bude i konkurencieschopnos t.
12. 7. 2014   r0b1n
Ludia pridu o chechtaky a niekomu bude svet maly. :)
12. 7. 2014   anonym
EURO JE TAKA BLBOST A FANTASMAGORIA AKO SAMOTNY VZNIK A EXISTENCIA EU
13. 7. 2014   Verona
hahaha
12. 7. 2014   francjozef
napisat si mozte co chcete ale realnu hodnotu to nema ziadnu lebo je to nezmysel
euro bude platit az dokym ho nenahradi nieco lepsie mozno za 200 rokov nejaka globalna mena
12. 7. 2014   sines
ja by som navrhoval ficodolar
12. 7. 2014   kacer
Cely projekt eurolira bol nezmyslom uz na zaciatku. Eurolira je politicky projekt ... A nie hospodarsky a co je umele ta to po case padne cele! EU potopi byrokracia, eurolira a aj ta utopia ako jednotna europa tiez.
12. 7. 2014   anonym
Takže vypadá to tak, že ako zoberme si príklad : na Slovensku ked príde Euro č.2 to znamená že súčasne Euro sa pre všetky štáty okrem Nemecka ,Rakuska a Holandska znehodnotí pretože tieto štáty budú mať to lepšie stabilnejšie,hodnot nejšie a nezadlžené euro.čo to znamená,, kto ma nejaké peniaze treba ich uložiť do niektorých z týchto štátov,, Najlepšie priamo do niektorej nemeckej Banky.
pravda sa začína naplnať , slabý budú slabý, Silný budú silnejší..
16. 7. 2014   iliak
Ak možem, poviem ti čo robia nemci a holanďania osobne, aspoň tí, ktorých poznám, všetci majú už dávno vybrané všetky svoje úspory z bánk a nakúpené zlaté a strieborné mince, ktoré si po tom, ako to všetko prehrmí vymenia za niektorú zo zlatom krytých nových mien.
17. 7. 2014   anonym
Veľmi múdry krok zo strany Nemcov.
1/2staršie