Názory čitateľov


Názory k článku:
ECB má už hlavu pod katovou sekerou, snaží sa zachrániť ako vie

22. 7. 2014   anonym
Evropská unie, stejně jako vše ostatní, je jen další pletichou s cílem koncentrovat bohatství do rukou hrstky, na úkor evropských občanů, kteří jsou odsouzeni, stejně jako Američané, být v 21. století pouhými otroky a nevolníky.
17. 7. 2014   anonym
SOCIALIZMUS BOLA JEDINA DOBRA VOZIA..ADMIN VYSER SI OKO!
16. 7. 2014   antipresstitút
16. 7. 2014   ľuboš
nech ujo učiteľ prednáša dalej...., trepe kraviny...:)
P.S. O tom, že euro MUSI stratiť "hodnotu", rovnako ako USD som písal už niekedy v 2009-10, pretože za 20 rokov STRATILI ..si predstav čéčé, VŠETKY !! meny hodnoty".
............... ..............
rovnako ako za komančov, kedy 500.000 KCS bol obrovský peniaz, za celoživotnú lopotu pri koňoch a kravách..., v 89.., o 3-5 rokov bola za to mizerná Octávia..., v 1992 som zaplatil v DE za rezeň 5 DEM..., dnes? Pod 8-10 EUR -t.j. x 1,92...nemám šancu!
--------------- ---------
nechápem, prečo takí musia "učiť", ked sú hlúpi ako teľce!!
16. 7. 2014   Dan
Každý je múdry, ale nikto nič nerobí, len sa pozeráme ako teľatá na otvorené dvere, kým to príde. Robíme si z toho srandu... Čierno biele videnie sveta, hra na Leninov, Obamov, Hitlerov, tak rozmýšľajú iba obmedzenci. Kedy si uvedomíme, že si tu s nami zahrávajú zločinné finančné skupiny, ktorým už patrí neobmedená moc, aj cez nastrčených politikov?
16. 7. 2014   anonym
ECB, FED
• Generovanie uverov (nizke uroky) zvysuje mieru zadlzenosti
• Za nepouzivanie penazi sa plati zaporny urok
• Ziskava banka alebo ide o devalvaciu meny?
• Ak bol problem (kriza 2008/09) splacat uvery (v USA)a dnes uvery narastaju, tak dnes banky podporuju rast zadlzenosti, je to OK?
Pri uvolnovani penazi (ECB, FED) dlh neklesa.
Kriza sposobuje pokles vykonnosti ekonomik a nasledne krach odvetvi
• Aka je doba vzniku firiem, odvetia, priemyslu?
• Urcite je potrebne zo strany statu zvazit co podporit a co nie.
Co v obdobi krizy a po nej?
• Po krize recesia alebo inflacia/ hyperinflacia?
16. 7. 2014   Murkoslav
Euro a dolar skolabuju. A jesen bude pre dolar asi dost horuca. Vcera podpisali predstavitelia krajin BRICS dohodu o vlastnej centralnej banke, ktora im bude zabezpecovat obchodovanie mimo dolaru.
Ak sa tento portal tvari ako portal o peniazoch, preco nikde nevidim o tom spravu ? Krajiny BRICS maju 42% svetovej populacie a 20% svetoveho HDP. Zatial :)
Ale hlavne ze som sa tu dozvedel spravu bulvarneho typu, ze mexicky bohac porazil Gatesa.. Cha Cha. To si vazne myslite ze tito dvaja su najbohatsi ? Su ini bohaci, ale o nich sa nesmie verejne pisat. Ze ano ?
16. 7. 2014   Grandtour
Podla mojich najnovších info. HDP BRICS je už 30% a je velký predpoklad že tie percentá o ktoré v HDP USD/EUR spadnú, krajiny BRICS Rubel.Juan atd. pôdu hore.Takže situácia dost rýchlo napreduje....Čína ohlásila nárast za posledný kvartál o nečakaných 7,5% HDP čo na objem Čínskej ekonomiki nie je zrovna málo.Jediná krajina v EU ktorá dokázala íst výraznejšie nad 1% je Nemecko, takže obraz si môže spravit každý sám...
16. 7. 2014   anonym
Takze ekonomicky uspech bude na rozvijajucich sa trhoch BRICSu a ostatni su z kola von aj s ich menou EUR,USD. Sankcie, napr. voci Rusku prospievaju vlastne komu?
16. 7. 2014   puf a muf
staci sa pozriet, dva dni dozadu sa o tom pisalo, ze ano.
openiazoch.zozn...
16. 7. 2014   fero z BA
dožijeme sa rozvratu ekonomiky ako dôsledku socialistických vízií hlupákov a egoistov na čele jednotlivých štátov - demokracia prináša tento stav, kedy si aj svoloč myslí, že môže žiť v blahobyte a dostatku a bude voliť prospechárov, ktorí im sľúbia nesplniteľné...... veru platí tá hrozná myšlienka, že "lenin je večne živý"
16. 7. 2014   anonym
ale stále je to na nás - že sme to dopustili. Nie. Nedopustili, my po tom túžime, preto volíme fickov, merketlerov, b. ohavov, mečiarov a iných profesionálnych sľubovačov, vlastnoprospechárov , ignorantov občanov a zlodejov na entú. Túžime po nich, nemôžeme už bezz nich žiť. Veď čo by sme inak v krčme riešili.
1/1