Názory čitateľov


Názory k článku:
Ste pripravení? Týchto osem druhov rizík musí zvládnuť každý investor

28. 6. 2014   poistka
Jediné riziko je vložiť svoje úspory cez vub do flexipoistenia v generali vás oklamú o svoje úspory!Príklad z vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka zavádzajúce a klamlivé informácie vidinou provízie a z mojich 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo - veselá užite si ich. VUB a Generali nikdy viac.Neodporúčam nikomu!
28. 6. 2014   etpozemstan
Všetky poistky, šetriace úvery, úvery na čokoľvek je jeden veľký podvod. Zahraničné spoločnosti ktoré podnikajú na Slovensku vo finančnom sektore tu robia podvodné praktiky pod ochranou Slovenských politikov a zákonov vytvorených pre ne... Nechcem porovnávať Nemcko, Švajčiarsko, Rakúsko so Slovenskom, ale to čo sa deje tu by v týchto krajinách bolo dôvodom k likvidácii týchto firiem a trestnému stíhaniu manažérov a predstavenstva firiem či následným uložením pokút a odškodnenia klientov aj vlastným majetkom !!!
Takže Vivat Slovenský Klondajk
28. 6. 2014   anonym
vsetko co ma v nazve poistenie je v prvom rade poistenie, nie sporiaci ucet. Dovzdelaj sa a nic take sa ti nestane, ale kedze si bol chamtivec a myslel si si ze budes sporit a pritom budes aj poisteni tak si takto dopadol.
1/1