Názory čitateľov


Názory k článku:
Psychológ: Vreckové dávajte deťom nižšie, musia si zvyknúť na pocit nedostatku

18. 6. 2014   peto166
toto je iste vyjadrenie nejakeho modreho buzika z SDKU... postrielat tu cvarglu...
18. 6. 2014   anonym
asi je chorí zatažený na deti a má čudnú logiku poznám psychologov ktorý nevinným dali posudky že sú neprevychovatelný jedine najvyšší trest im zabráni dalšej trestnej činnosti ked sa preukázala nevina krútily sa ako zapichnuta stonožka i zo všetkými ktorý bolo to hodené do autu ako dalších stovky prípadov kde neboli predložené dôkazi viny ale fašovanie deju daneho prípadu cevanová a iných
18. 6. 2014   Jakub
Nesúhlasím
18. 6. 2014   roztopasny rodic
nebojte sa p. psycholog csc., my medianovi 500eurovi Slovaci sme radi ak na nejake vreckove vobec mame
18. 6. 2014   Fotini
Rozhodne nesúhlasím s tým aby si deti zvykali na nedostatok! Čo je to za blbosť? Máme z nich vychovať malých ľudí bez ambícií aby im stačilo málo? Aby boli na to zvyknutí? Deti treba v prvom rade motivovať k výkonom a naučiť ich hospodáriť - narábať s peniazmi. Musia vedieť, že iba peniaze robia peniaze. Musia sa naučiť investovať ale aj znášať straty. A veľa iného zo sveta peňazí. Deti musia byť ekonomicky gramotné. Všetko sa musia učiť, samozrejme, v medziach detskej logiky. No rozhodne si nemajú zvykať na nedostatok!
18. 6. 2014   vankus
Zjavne nerozlisujes medzi nedostatkom a pocitom nedostatku.
Osobne si tiez myslim, ze detom netreba davat vreckove podla ich predstav, pretoze neskor v zivote nebudu poznat realnu hodnotu penazi.
18. 6. 2014   ja
preco by nemali poznat hodnotu penazi?
18. 6. 2014   siab
Presne tak, nenapisal by som to lepsie.
1/1