Názory čitateľov


Názory k článku:
Poslancov čakajú aj výplaty dôchodkov

27. 5. 2014   anonym
Nakoniec to skonci zase znarodnenim, neskor privatizaciou.
Podobne komousi najprv znarodnili zdravotnu a socialnu pokladnicu, aj repatriacne davky nasadenych v risi a nakoniec po 40r. vlade to ich deti sprivatizovali uz zhodnotene. Julda Fulda nie nadarmo povedal heslo, Lide Bdete (ale neblbnete)
27. 5. 2014   anonym
Táto vec je nesmierne dôležitá. V rodine máme dôchodcu, ktorý si šetril v tzv. III. pilieri. Pri vzniku nároku na výplatu si nechal polovicu vyplatiť v hotovosti a polovicu sumy mu vyplácali po dobu 5 rokov. Vtedy sa mu to zdalo vynikajúce, ale dnes, po uplynutí doby piatich rokov, keď už nedostáva nič, priznal, že by bola asi lepšia varianta, nechať si sumu z tretieho piliera vyplácať postupne. A to sa rozhodoval 60-ročný človek, nie nejaké ucho. Treba zvýšiť kontroly dôchodcovských spoločností, aby v žiadnom prípade nemohol nejaký nezodpovedný šéf alebo radový zamestnanec ukradnúť tieto prostriedky, a treba konať tak, aby boli občania na starobe zabezpečení, lebo inak budú na krku štátu v sociálnej sieti.
27. 5. 2014   mudr.c
...nechal polovicu vyplatiť v hotovosti a polovicu sumy mu vyplácali po dobu 5 rokov...A to sa rozhodoval 60-ročný človek, nie nejaké ucho...ale dnes, po uplynutí doby piatich rokov, keď už nedostáva nič, priznal... :::Neviem ako na toto reagovat... pokial to neni "ucho" tak vie ako s peniazmi vynalozit.
1/1