Názory čitateľov


Názory k článku:
Porovnanie zahraničných bežných účtov: Najdrahšie to vychádza na Slovensku!

28. 5. 2014   Joshua
naozaj tento článok je zavádzajúci a je aj pravda, že na Slovensku sa platí aj za to, za čo by sme nemuseli. Ale ľudkovia prichádza doba, keď si budeme platiť za to, že máme v bankách uložené peniaze a nie že nám budú banky dávať úrok za to, že ich necháme u nich...
24. 5. 2014   MartinLM
Dajte si ucet mbank a mate to bez poplatkou a ked spravite obraty na ucte tak aj 4 vybery z hocijakeho bankomatu zdarma, odporucam
27. 5. 2014   ja
no davaj bacha na platby cez net aby ti neuctovali tu istu platbu viackrat
24. 5. 2014   anonym
V Slovensku je vsetko drahsie, lebo bud su ludia blby, alebo presvedceny a sustavne presviedcany o tom, ze to, co im je ponukane tu, je to najlepsie.
Bud sme vsedci presli po 89 lobotomiou, alebo si neviem predstavit, ako je mozne, ze tomto infoveku, FB, TW, WaP Skype a vobec internetu, ludia traviaci vatsinu casu "komunikaciou" a hladanim informacii, si nedokazu spravit jednoduche kalkulacie a v ramci superstatu ako je EU, volny pohyb a podobne, nedokazu, nechcu a nevedia si poradit z tak primitivnymi vecami, ako je zjednodusenie a usetrenie si bankovych poplatkov, elininacie zbytocnych vydavkov a pod.
Vysvetlenia su dve.. Bud sme vsedci naozaj blby a ovladatelny, alebo..
Sme tak chudobny, ze to uz nijako ani nevnimame a zmierime sa zo vsetkym a zijeme v letargii, podobnej ako bezdomovci.
Staci nam pravidelna davka cuca, predrazeneho v stanku, alebo vecierke a rozjimame nad vajglom v parku, ktory nam zo 270% prirazkou, ako tabakovy vyrobok predava EU.
Pretoze v skutocnosti nam hrozi, ze ak najdeme vajgel a ubalime si z neho spakovu maelborrku, dopustame sa kratenia tabakovej dane..
24. 5. 2014   171
Nechápem ako prišli k popl. 11,90 Sporiteľňa. Účet stojí 5,90, akurát výber z cudzieho bankomatu sú 2 EUR, ale prečo by som vyberala z iného, keď sporiteľňa ich má na Slovensku veľa. V Maďarsku, Rakúsku,Chorvátsku a ešte neviem kde je Erste, tam vyberem zadarmo. Ozaj za platbu kartou mi dajú odmenu takže, tuším minulý mesica som kupovala kartou za mesiac spolu okolo 240 EUR a vrátili mi 1,20, takže účet ma vyšiel na 4,70 EUR. Akurát ma zaráža prečo v Rakúsku má Erste pre klientov výhodnejšie podmienky. Ale tak Slovákom treba "naložiť" - znesú, to je tak od minulosti skloniť chrbát a čušať.
23. 5. 2014   Ja
UniCredit teraz ponúka účet za 0,- EUR, výbery zo všetkých bankomatov, jedinou podmienkou je výplata 400 EUR. Mňam
23. 5. 2014   MartinLv
Nedokazem pochopit,ako genialne to bankovy system vymyslel.Oni pouzivaju moje prachy a ja im mam za to este platit??Uplne chore ako sa na toto mohli ludia nechat nalakat.
23. 5. 2014   anonym
Ty len staci, ze Ti nepride vyplata nacas a zaplatis za vedenie v danom mesiaci 8€ + vsetky transacie standardnou platbou. Naviac mas k tomu len kartu maestro. Mastercard ani visu k tomu uctu nedostanes..
23. 5. 2014   anonym
myslim ze to je tak ze v danom mesiaci ti musi prist 400 E, nie ze od 8.5 do 8.6. a ak pride 9.6 tak platis
26. 5. 2014   anonym
Hej, presne tak. Stačí, ak mi príde na účet bezhotovostne 400 EUR a ráta sa to od 1. do 31. v mesiaci, tak mi žiaden poplatok nezaúčtujú. Okrem toho, prvé dva mesiace sú úplne bez poplatky aj bez podmienky 400 eur na účet tuším, som niekde počul. Mne zatiaľ nikto nič nenaúčtoval.
23. 5. 2014   xxx
mam v Uk Halifax a HSBC ucty a platim 0/mesiac, dokonca v Halifax mam 2 ucty a dostavam £ 5 na kazdy ucet od banky nakolko ho pouzivam na platenie uctov a mam tam prijem zo zamestnania.
Vybery z bankomatu zdarma, kolkokrat len chcem, platby kartou zdarma.
Samozrejme ze si mozem vybrat aj bankovy ucet za poplatok ale v poplatku asi za £ 10-15 na mesiac je uz aj cestovne poistenie, poistenie mobilu, breakdown cower atd...cize sa to oplati...
Nehovorim o tom ze mam moznost sporiaceho uctu s aspon akym takym urocenim a pristupu k peniazom kedykolvek a tento rok od jula myslim ze to je, mozem mat na ISA ucte co je oslobodeny od dane az £ 15000 a dostanem urok 1.5%
Takze asi tak k tomu zdieraniu bankami na Slovensku.
Ale je to ina krajna a na Slovensku by som urcite zvazoval iba internetove banky ako Mbank atd..
23. 5. 2014   ja
isa 15000 bude az od buduceho roku
23. 5. 2014   Ono
Ved to je nepredstavitelne, aby som si platil za vedenie uctu, a este k tomu aj vsetky vybery a pod.. uplna hovadina - platit banke za to ze disponuje s mojimi peniazmi.. fuj. Tu, v UK je ucet zadarmo v hocijakej banke vsetky transakcie s tym spojene.
23. 5. 2014   ja
no az si budu slovaci Tolko poziciavat ako Uk, potom to mozno aj u nas pojde
23. 5. 2014   Yoko
Tak som si povedal, že prejdem zasa k inej banke! Káždá vás chce oklamať, tak sa pokúsim nájsť tú najmenšiu podvodníčku!
23. 5. 2014   pifta@azet.sk
ja mam Mbank, 0 poplatok, len bacha na vybery z bankomatov
23. 5. 2014   ja
pripadne na platby na nete aby si nezapaltil za Tovar 2x
27. 5. 2014   chozze69
ja mam mbank od zaciatku ako sa u nas objavili a nemam ziadny problem a nikdy sa mi nestalo zeby som daco zaplatil 2 x a ze som toho uz kartou poplatil ,je pravda ze niektore veci (vybery z bankomatu) uz nie su take ako na zaciatku ale to neriesim ,lebo z bankomatu som nevyberal uz hadam pol roka ,vsetko platim kartou a dajaky kes mam pod vankusom ale minam ho len minimalne :-),takze neviem o com tocis a myslim si ze sa to da spatne u banky dohladat a tvoju dvojnasobnu platbu vratit ,alebo nie?
23. 5. 2014   bob
Totalne skresleny clanok...slsp ma aj moznost za 5 eur za vsetko...a mame aj ine banky. Ucelovy a nicnehovoriaci clanok. Inak pravda je, ze banky u nas patria medzi tie drahsie.V niektorych krajinach sa neplati.
1/2staršie