Názory čitateľov


Názory k článku:
Pozor pri hľadaní práce cez internet, podvodníci z vás urobia "biele kone"

20. 5. 2014   anonym
Celkovy problem je ten, ze ked z vas neurobia kone biele, v beznom legalnom zamestnani z vas spravia kone skor cierne, alebo najskor muly (krizenec somara a kona) .
Farba srsti nieje dolezita, ani dlzka usi, dolezite je to, ze dostanete za pracu tazku, daleko menej a zabije vas skor praca, ako financny urad za prelievanie velkych sum penazi z kradezi.
Kedze nemame trest smrti, je lepsie byt tym konom bileym, hoc aj mrtvym, ako somarom, co sa plahoci za vidinou bodliaka uviazaneho pred nosom.
19. 5. 2014   mirek
tak napriklad na sk taha z ludi peniaze fa s nazvom Info praca nic vam nepovie o praci ale pozor lebo volate na audiotex.cislo
19. 5. 2014   miro
Až také anonymné to nieje nakoľko prevody peňazí cez wester union sú adresované na meno a výber je oproti občianskemu preukazu a potom nemožno hovoriť o praní špinavých peňazí lebo pranie špinavých peňaží znamená ich legalizáciu a touto cestou nedochádza k legalizovanému príjmu.
19. 5. 2014   anonym
Aj v BA sú podvodníci, ktorí vyberajú peniaze vraj za sprostredkovanie práce v reklame a vo filme, inzeráty majú na Bazoši.
1/1