Názory čitateľov


Názory k článku:
Putin chce mať sociálne siete pod kontrolou, môže zablokovať Facebook a Twitter

24. 4. 2014   anonym
Nakolko objektivna a overitelna je tato informacia? Alebo sa len vytvara Putler? Namiesto Zucketlera alebo Obatlera? Prečo dala kedysi CIA nemale peniaze prave do "socialneho" systemu, ukradnuteho jeho "autormi" kamosom z intraku? Vid afera s vtedajsim novym riaditelom britskej tajnej sluzby, ktoreho manzelka vykvakala este aj velkost jeho topanok a ako casto sa nudi na wecku. Fasbok je skodna. A uvedomte si pls., ze aj maily odchytava Echelon, lokalizovany v ameritolizacoch - GB a prevadzkovany v prospedch USA. Hor sa statusovat a informovat a fotit, nech ma velky brat.... ach, nebali sme sa ho kedysi viac nez cert kriza?
24. 4. 2014   goldini
Uplná diktatúra a koľko starých ľudí ho podporuje lebo im chýba tvrdá ruka lebo sami nevedia žiť.
24. 4. 2014   šachoví vaľmasterskaft
zabudol si dodať - tvoja tvrda ruka (a mjakí mozoček)
24. 4. 2014   assap
Hlavne ze 90% Rusov poodporuje Putlera.To musi by vymlaty narod!
24. 4. 2014   TotalRecall
Spravne? sa spamataj... Kto nas co ma kontrolovat? Ked si budem chciet napisat svoj nazor niekde, tak si ho napisem a nie nejaky sprosty bolsevik mi to bude zakazovat.. To neni mozne, ze sa najdu obmedzenci, co stoja za putinom..
24. 4. 2014   Predklonme sa este viac
Nenamyslaj si o sebe zase az tolko, tvoje lacne vykriky na socialnych sietach by urcite nezaujali ziadne spravodajske sluzby, nikde vo svete, ci uz USA, alebo Rusko... ;-) Ten pravy dovod je niekde inde.
24. 4. 2014   fero
správne - správny krok, minimálne EU by mohla začať vidieť rusko reálnymi okuliarmi - tá krajina ešte demokraciu ani nevidela, je to jeden vagabundský štát, ku ktorému sa konečne treba začať správať tak, ako sa oni správajú k druhým
24. 4. 2014   jurošík-zlodej ako fero
Ty si chodiaca demokracia, aj k tebe sa tak treba správať
1/1