Názory čitateľov


Názory k článku:
Podivné črty bohatých: Lakomec, sociopat a ich čiernobiele videnie

1. 5. 2014   johny
takto zhrniem cestu k uspechu do jednej vety... KOMU SA NELENI TOMU SA ZELENI :D kto chce dakde ist a neje tam cesta, cestu si vykope :D amen poculi sme slovo moje :D
23. 4. 2014   kiki
Ked ma niekto nakradnute miliony, vobec nemusi zit "pod limit"... A na druhej strane, pokial niekto zarobi podpriemerne, darmo bude zit na "pol plynu", alebo hoci aj na "stvrt plynu", bohacom sa nestane nikdy, ani omylom.. takze tieto dristy z clanku su vhodne akurat tak pre noveho distributora amvay :-)
23. 4. 2014   DJEFFO
No kvôli tomu nemusíme chodiť do Bruselu...!!! Vidíme to aj u nás doma...!!!
23. 4. 2014   anonym
Bohaty. Po zvýšení platu sa zaobídu bez kúpy nového auta a po skvelom roku na burze neutratia výnosy za najnovšie módne výstrelky.
To tu pisete odveci. Ako to mozete porovnavat, ze bohaty si po zvyseni prijmov nekupi nieco co uz davno ma, zatial co chudobny na to setri 1/4 zivota, to je neporovnatelne, to mohol povedaat iba bohaty clovek, ktory je mimo reality.
23. 4. 2014   vlado.mociar@gmail.com
(sociopat - Psychopati aj sociopati totálne pohŕdajú citmi, pocitmi a právami iných. Často sa poruchy objavia vo veku cca 15 rokov a sprievodným javom býva aj kruté zaobchádzanie so zvieratami. Tieto vlastnosti sú zreteľné, často sa u postihnutých opakujú, vytvárajú model povahy, ktorý sa u normálneho adolescenta nikdy neobjaví. Sociopat či psychopat nedokážu cítiť pocit viny či súcit. To naznačuje totálnu absenciu svedomia a vypočítavosť - služia len vlastnému prospechu. Bežne nedbajú na pravidlá, zákony, sociálny status/móres a uvádzajú iných do nebezpečenstva. Uvádza sa, že sociopat je menej osobnostne organizovaný, ľahko rozrušiteľný, žije mimo spoločnosti, nervózny, z väčšou pravdepodobnosťou koná spontánne, často neprimeraným spôsobom a nemyslí na dôsledky svojich činov.
link afinabul.blog.c... )
Tak, z uvedeneho clanku vyplyvaju dve veci
a)ak chcem byt bohaty musim byt dusevne naruseny
b)vsetci bohati su dusevne naruseni
Dakujem pekne, clanok PR na dusevnu poruchu.
23. 4. 2014   mars
A preto,že takto rozmýšlaš nikdy bohatý nebudeš. A to je dobre. Na jedneho bohatého treba veľmi veľa takých, ktorí nevedia byť bohatý. Ja chcem byť radšej bohatý. Ale to je moje rozhodnutie a nejak sa cez to musím preniesť...
1/1