Názory čitateľov


Názory k článku:
Brusel zlikvidoval americký startup: Za car-sharing cez Uber hrozí pokuta 10 tisíc eur

18. 4. 2014   martina@gmail.com
Brusel vie vsetko i co robi startup,ked nema car sharing a Uber je z toho nanic,co tak slovenský cieltup pre sharing,caring.
17. 4. 2014   anonym
A co cakate?
Ze v Europe je mozne volne podnikanie?
Ja si pamatam, ze ked som bol v USA, ze v mestach ako Chicago, alebo L.A., pripadne v Kanade bolo bezne, aj ked mobilne telefony este moc neboli, ze ten, kto chcel sestovat po meste lacno a necakat na taxi, stacilo ked si kupil CB stanicku do ruky, stala volaco okolo 80$.
Nemusela byt stale zapnuta, ale stacilo si naladit kanal 8 a zavolat Hello taxi, my position is"... Am goin...a do par minut, vo dne v noci niekto prisiel a zobral vas aspon na kus cesty, alebo sa opytal minimalne cez vysielacku v aute, ktora mala vatsi dosah, ci niekto nejde podobnym smerom.
Na dialnici stacilo zapnut "10" tam boli kamionisti a vzali vas ochotne aj cez pol statov. Na kanale 9, ste sa dovolali miestneho serifa, alebo aj zdravotnej pomoci.
Bolo to sice uz "davno" ale nie zas tak velmi.
Ak ste niekomu ponukli dolar, dva za zvezenie, niekto vzal, niekto odmietol, niekto dal na cestu krabku cigariet, niekto dal trebars vajicka, alebo nieco, ak ste boli "vandrak" z vysielackou, ak ste boli v obleku, nikto sa nic nepytal, dolar zobral a ak som siel nie sam, ale z priatelkou, alebo kamosom, jooj kolko krat sme ani nedosli, ale odviezli nas na zurku, kdesi uplne inde, najma cez weekend.
Jedine co ste nesmeli, nesmeli ste byt opity, ani smrdiet, to odmietali potom vas nalozit.
17. 4. 2014   ja
ale to bolo vozenie prakticky zadarmo, toto jo obycajna zarobkova cinnost akurat ze taikarimaju spustu obmedzeni a tito tu podnikaju len tak.
1/1