Názory čitateľov


Názory k článku:
Dôchodca sfalšoval platobné príkazy, potom chcel ženy očariť miliónovými autami

15. 4. 2014   simon
spamatajte sa podvodník malý aj veľký je rovnaký vo svojej podstate, ten dedo by rovnako kradol aj keby bol pri koryte. Prilezitosť robí zlodeja a nie to či je malá alebo veľká ryba. Takýto prístup presne zapríčijuje že máme rady obyčajných ľudí ktorý ospravedlňujú krádeže, a keď je príležitosť vyšvihnúť sa tak pre to urobia všetko. Je to odsúdeniahodné bez ohľadu na jeho situáciu. Odhliadnúc od toho ako sa dostal do problémov. To je však na súde aby uznal poľahčujúcu okolnosť. Ak ho chceš súdiť ty tak prosím, ale je to zbytočné z tvojho domu.
15. 4. 2014   anonym
PISES AKO HARABIN..TEN DEDO TU NEUROBIL Z ROZKOSE ZE NEVIE CO S PENIAZMI ALE ZO ZUFALEJ SITUACIE DO KTOREJ HO DOHNAT TENTO SKORUMPOVANY SYSTEM! ASI NEMAS PREHLAD O SITUACII INAK BY SI VEDEL ZE NA VELKY RYBY TU ZAKONA V TOMTO STATEW NIET! ODSERU SI TO IBA MALE RYBY AKO TENTO DEDO!
15. 4. 2014   anonym
na jeho mieste by som urobil dobry skutok pre narod a este lepsi pocit pre seba a s brokovnicou v ruke pockal pred parlamentom na tu chatru co zdiera tento narod!co uz moze stratit! ale narod by ho neskor oslavoval ako hrdinu
14. 4. 2014   anonym
No sak a co, ak mu daju len 3 roky, mal by niekoho este zakilovat, lebo inak hrozi, ze vyjde z basy a z holou ritou..
Takto ma "istotu" ze dozije svoj zivot v klude, teple a zo stravou. Poslednych par rokov zivota aspon nebude musiet vyberat smetne kyble.
14. 4. 2014   anonym
s penzie sa nedá žit nečudo pred hrobom si chcel užit nie je vinný dôchadca ale tý ktorý to zapričinili a zdôchodcov sa stali žobráci ktorý si pozerajú cez prstykedže spenzie sa nedá žit
14. 4. 2014   anonym
KAZDY SA STARA V TEJTO SKURVENEJ DOBE AKO SA DA! JE MI LEN LUTO ZE INI KRADNU MILIARDY A NIC IM NEHROZI! ZAKON JE LEN NA CHUDAKOVI! TAK AKO TO VZDY PLATILO A BUDE PLATIT POKIAL NEVYSTRIELAME TU PAKAZ ZE CHUDOBNEMU AJ Z HRNCA VYKYPI!
1/1