Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovensku hrozí, že od mája príde o svoju pôdu

14. 4. 2014   ja
kazdy arab alebo cinan si to moze kupit aj dnes, staci mat zalozenu obchodnu spolocnost
16. 4. 2014   velkostatkar
tak tak..a kolko chce..hotovy feudalizmus
12. 4. 2014   anonym
nech kupujú získame peniaze i pôdu predaj musí odsuhlasit obyvatelstvo ktorý vlastne tvoria tento štát čo sa nestalo je to aj o roztrhnutí československa devedesiat pet percen národov musí rozhodnut čo sa nestalo a to sa tíka všetkého vypredaja národneho majetku týmto je preukázané bol rozkradnutý zodpovedný su všetci poslanci a vlady ktoré pôsobily od 89 roku do dnes nastolenie práva a zákonnosti je nevyhnutné o tejto trestnej činnosti západ vedel a mlčí asi prečo ,je nevyhnutné v česku i na slovensku nasledné znárodnenie vyvlastnenie všetkého majetku na týchto uzemiach tvrdenie o imunite ludí ktorým bola daná dôvera obyvatelstvom je scestné a v rozpore zo zakonmi česko-slovenska práve naopak su to vysoko nebezpečný a musia śa pred národmi zodpovedat za svoju trestnú činnost od prokuraturi ktorý nekonajú až k sudnictvu celá zakonodarna moc je jeden velký kompost preto sa deje na slovensku to čo sa deje slovensko do ulic dole snimy luhármi slubotechnami
12. 4. 2014   anonym
Kľud, vôbec nič sa nedeje, araby aj číňania si mohli pôdu kupovať už dávno :) Myslím tým, ak niekto chcel kúpiť ornú pôdu, spôsob sa našiel...
14. 4. 2014   ja
da sa to velmi lahko, cez s.r.o.
Toto je len taka predvolebna kortesacka aby sa zviditelnili
12. 4. 2014   anonym
padať hlavy? Slovenský národ je holu..v..iči, a kto kedy videl holuba bojovať? Padla halva za to, že najväčším vlastníkom p§dy na Slovensku je katolícka cirkev, ktorej kedysi ani kostoly nepatrili, mali ich požičané - a dnes? Strašiť babku na smrteľnej posteli ťavou a uchom ihly je najjednoduchšia metóda získavania bohatstva - a dedkovia umierajú skôr ako babky.
Koľko pôdy už poskupovali pod nastrčenými "slovenskými" vlastníkmi?
Padla hlava toho ministra rezortu, ktorý tvrdil, že treba aby slovenské poľnohospodárstvo skrachovalo, aspoň potom budeme mať kvalitné a lacné rakúske jogurty? Nechali vtedy vytĺcť celé stáda (strategická súčasť hmotných rezerv), zlikvidovali ovčiarstvo...?
Slovensko je žobrač. Nechali sme si zničiť pôdohospodárstvo, teraz si necháme rozkúpiť pôdu, GRUNT, potom si necháme nejakému bohatému "investorovi" skúpiť vodné zdroje a budeme mu platiť za vodu, ktorú potrebujeme k životu a on ani nebude vedieť, kde je nejaké po..né Slovensko. Volíme si vlády, ktoré nás takto ZASTUPUJÚ. Prišli sme o dve generácie inteligencie, výkvet národa ušiel z tohto ko..tistanu, kde socík ľudí zhumpľoval tak, že sa boja vziať svoj život do vlastných rúk a očakávajú, že sa o nich štát postará od kolícky po hrob. Postará - po hrob s radosťou pre tých, ktorí by mali ísť na zaslúžený vyotročený dôchodok a užívať si ho ako nemeckí, japonskí alebo americkí dôchodcovia (lenže my žijeme asi o 10 rokov kratšie a zo žobráckych peňazí oproti ich dôchodkom, ktoré sú násobkom nášho priemerného platu!!!) a od kolísky - aby vychovali pracovitých a sprostých, ktorí na nich budú otročiť. Z tejto krajiny zem zasľúbenú nemajú Slováci, ale tí, ktorí im vládnu a zdierajú ich - ALE SLOVÁCI SI ICH VOLIA - a stále a znova.
12. 4. 2014   anonym
TO JE VSETKO PRAVDA ALE MOMENTALNE NIET KOHO VOLIT...VSETKO JE TO JEDNA NENAZRATA UPLATKARSKOUZERNICK A BANDA! TU POMOZE IBA TO CO NA UKRAINE! OZBROJIT LUDI A VYSTRIELAT TU BANDU UZERNIKOV ZHABAT IM MAJETKY A KONTA V BANKACH! A ZACAT ODZNOVA!
12. 4. 2014   anonym
No ked predame podu, mozeme to tu aj zavriet, posledny nemusi zhasinat svetlo, lebo je tu stale zapnuta tma.
Sak ked nic nepestujeme, tak asi nepotrebujeme, takze kto prijde dalsi, mozno zazije uspech.
Alebo tiez nie.
11. 4. 2014   Rado
A čo 25 rokov demokracie na slovensku a jeho odliv mozgov - kapitálu - technológií.
A zastavenie toho celého pokroku tu.
To je navždy fuč.
A mlade generácie ti najlepší si vždy prácu nájdu ale nie tu!!!
A podnikanie na slovensku je nočnou morou.
11. 4. 2014   anonym
slovensko uz davno o vsetko doslo vdaka poj..anej sk..venej vlade a jej posluhovacov!
11. 4. 2014   peter
ludia nežijú ale živoria,dojdu domom a padnú na hubu čo sú unavený a robia mnohý 7dní v týždni,málo kto sa pozerá na to že bude predaná slovenská pôda...ale jedno viem na 100%,,ked sa začne predávať pôda,ludia budú brať do rúk zbrane a budú padať hlavy ..toto je totiž porušenie najvyššieho zákona,a ked ten porušia najvyšší zákonodárcovie (zlodeji,grázli,maf ia)tak to bude posledné zrnko pre lud na Slovensku,,..budú padať hlavy ,,...
11. 4. 2014   Rado
Slovenska populácia je prevažne ženského rodu a hlavnou ekonomickou mocou sú 60 až30tnici a tím sa bojovať veruže nechce.
1/1