Názory čitateľov


Názory k článku:
Rozhodnutie súdu o domácej pálenke je bruselskou provokáciou

11. 4. 2014   anonym
myslenie bruselu je choré a chorá je celá slovenská vláda i parlament sú jasné dôkazi su poskokmi slovač je stále zdieraná a bude dotial pokial budú volit postotalitu ktorá tu pôsoby vyše dvadcat rokov a okráda a nechá zotročovat pracujúci lud su vo všetkých stranách preto sa máme tak ako sa máme nech žije madarsko a jeho lud na slovensku za pálenie vás zavrú až budete kriminálny živel a že slovensko je demokratická krajina nie je a nebude slováci prebudte sa slovensko musí byt slovenské a nie aby mi diktoval niekto niečo čo je v rozpore z našimi mravmi zvykmi všetky zákony z eu su neplatné prečo! neboli s chválené z vôli pracujúceho ludu referendom nikto žiadny poslanec vláda i ked má mandát nemôže v nucovat zákony ktoré nie su schválené širokov masov obyvatelstva a neboli im predložené na schválenie neboli prediskutované v konečnom slede slovensko nie je samostatný štát ked sa roztrhlo československo boli to jedinci ale nie slovenský národ ktorý k referendu nebol prizvaný preto de fakto slovensko je stále sučastou česko -slovenska a celý slovenský národ a český je v právnom omyle do ktorého ho v tiahli nezákonným spôsobom v tedajšie postotalitné sily ktoré vládnu do dnes vo všetkých stranách čím spôsobily obom národom miliardové škody základný prvok samostatnosti oboch národov musí byt vôla o roztrhutí československa musí rozhodnút devedeśiat pet percent obyvatelstva čo sa nestalo teda v zmysle ustavy česko-slovenskej nie sme právnymi subjektami vo svete sme zdanie demokracie ale skutočne len banánová republika a obyvatelstvo nóvodobí otroci eu dobrí den slováci
11. 4. 2014   EU
Uvedomte si, že to je len začiatok. Teraz pálenka, zajtra bude klobása...
EU financuju veľké finančné skupiny. Oni kašlú na tvoju pálenku. Ich zaujíma len to, o koľko prídu, keď ti dovolia doma páliť. Bodka.
Ľudské práva a hodnoty nikoho nezaujímajú v EU. O nich len pekne rozprávajú aby zavreli hubu civilistom. Skutočnosti však za všetkým je obyčajná matematika.
Otázka je, kto bude prvý odvážny, ktorý povie stačilo.
11. 4. 2014   john
tu nejde len o tu palenku, ale ovela viac.
ak chcete vypalit 50 litrov na rodinu, tak na to potrebujete asi 400 litrov dobreho kvasu, to znamena, ze sa ovocie vyuzije a nezhnije na zemi.
dalej ak ma byt kvas dobry, dobry ako dobry, musi obsahovat dost alkoholu a to sa dosiahne ak sa prida cukor.
na 100 litrov kvasu som daval 3-4 kg cukru. tak na 350 l kvasu cca 10 kg cukru.
to je pre hospodarstvo sakra dobry biznis.
vyuzijete prebytocne ovocie a pomozete polnohospodarom s vyrobou cukru.
ak by som ocital 50 l. tak na 4-r clennu rodinu je to denne rano a vecer po kalisku a ani by nebolo dost.
stat neziska na dani, ale ziska na cukre a palenica zo zisku dan platit musi.
amrican prisiel na slovensko do kosic a pisal si dennik.
pondelok : som pil s kosicanmi,
utorok : skoro som zomrel
streda : pil som s kosicanmi
stvrtok : v stredu som mal radsej zomriet
piatok: : cestujem domov, lebo ma v kosiciach pozvali na zvadbu.
11. 4. 2014   lyzicka
zaujimave... v rakusku je tiez mozne doma palit bez dane az do 150 litrov? podmienkou je vedenie palennickeho dennika, vlastneho zdroja ovocia (ale s moznostou dokupit) a produkt nesmie ist na predaj.
a na slovensku miesto toho aby sme mohli pit kvalitnu domacu palenku, musime kupovat predtrazene liehoviny, ktore ovocie nevideli ani dalekohladom
11. 4. 2014   anonym
SLOVENSKO JE RITOLIZACOM BRUSELU! ASPON ZE MADARI MAJU ROZUM A ODVAHO VZOPRIET SA TYM BRUSELSKYM NARKOMANOM A FETAKOM!
11. 4. 2014   peter
A to Vám - bingo a slovan - nevadí že na Slovensku je trestné doma páliť pálenku a za oficiálne vypálenú sa platia sakra vysoké dane ???
11. 4. 2014   bingo
nech de do pi.e cely brusel!!!!
10. 4. 2014   slovan
Ten bruselský spolok daniarov treba zrušiť
1/1