Názory čitateľov


Názory k článku:
Národ pivárov už do krčiem nechodí, radšej si dajú fľaškové doma

10. 4. 2014   anonym
je to preto lebo chceli kapitalizmus ktorý pracujúcich likviduje kde su časi ked pracujúci išiel po práci na pivo dnes robí od rána do večera deti ho nepoznajú a ani nezarobí na to pivo a cigarety ledva zaplatí byt a ked ide do penzie sa stane z neho žobrák predčasne zodratý a neschopný dalej bojovat o prežitie umierajú na infarty a chorobi ktoré získali počas práce od rána do večera čo je výsledkom zdierania demokratických zamestnavatelov ktorý z Československa urobily otrokov eurozony takže vše ide dole vodov česko -slovensko bez istôt a buducnosti
23. 4. 2014   onanonym
nie je na vine kapitalizmus ale to, ze ludia u nas volia zlodejov opakovane .meciar,curinda,fik o,slopta atd..a este ich aj obdivuju a uctievaju. vy bolsevici svojich cervenych a modraci modrych a furt dokolecka to iste. a oni sa na vas bavia aki ste sprosti a zerete ich hru na rozdeluj a panuj. moj mily robotnik co sa zabudol niekde v roku 60. my tu mame bolsevicky oligarchizmus ,ktoreho nitky siahaju az do Moskvy a ziadny kapitalizmus ty uju. zda sa ti ,ze by sa tu zilo ako v nemecku alebo svajciarsku kde kapitalizmus maju?
10. 4. 2014   anonym
A Česi budú na prvom mieste vždy ,kým aj oni neprejdu na Eurá,potom začnú klesať aj oni, a vo všetkom ,a tiež začnú nadávať . a slovensko by sa už malo konečne spamätať.
10. 4. 2014   anonym
A ešte som zabudol dodať že Eurá nám bol čert dĺžny všetko sa počíta ako keby to boli koruny. žiadny kurz 30.126 ale jedna k jednej.
24. 4. 2014   miki
Dneska 1 euro zodpovedá tomu čo niekedy človek kúpil za 1 korunu ! Všetko sa takto prepočítava a ceny tovaru sa zaokrúhľujú vždy nahor a najlepšie na celé čísla alebo tie ktoré končia .999 aby to náhodou nebolo 1 celé euro :-) Ceny tovarov od zavedenia eura stúpli min. o 30 % ale ľudia sa aj mýlia z prepočtami lebo je to hlavne pre staršie ročníky "klamlivá mena" ktorá ich zavádza a mätie tj. obchodníkom sa lepšie podvádza !!!
10. 4. 2014   anonym
To je pravda že národ už nechodí ale to len preto že všetky normálne krčmy na aké boli naučený sa prerobili na presá a sú v nich iba maloletý a mládež ktorá sa nezmestí do kožky.
1/1