Názory čitateľov


Názory k článku:
The Telegraph: Maďarsko - slovenská hranica je ako na Kryme

9. 4. 2014   anonym
nečudujem sa píše to človek z krajiny ktorá zradila predala československo hitlerovi z komplicmi teda prečo to robí je jasné provokatér
9. 4. 2014   anonym
koľkože to tých maďarských pasov rozdalo Maďarsko slovenským občanom? Aj kojenci každý majú tri pasy? Alebo sa o ne uchádzajú aj Slováci? A nie je to len provokácia britského plátku, ktorý potrebuje zasa otvoriť svojim politikom cestu k bsadeniu nejakého toho Iraku, kam ten megakanón dodával práve jeden Brit?
8. 4. 2014   zs
Orban s Madarskom je v nemylosti z jedineho dovodu:
-nechce dovolit, aby banky vyvazali vsetok kapital z krajiny, aby energeticke korporacie zdierali ludi, aby media v zahranicnych rukach ovplyvnovali mienku ludi a vymyvali mozgy hlupostami, aby cudzie mocnosti nekrytymi peniazmi vykupili podu krajiny a vsetko cenne a aby neurobili a obcanov krajiny otrokov vo vlastnej zemi!
8. 4. 2014   Tócia
Ty radšej drž papuľu! Nech ťa zobere lavína medzi horami ty hnusný haluškyžravec.
8. 4. 2014   1
Maďarsko sa neustále vŕta v minulosti,neustále rieši Trianon, Benešove dekréty atď. namiesto toho aby riešilo vlastné,ekonomické problémy.Aj preto je v takých sračkách v akých je.Pravdou ale je,že počet obyvateľov maďarskej národnosti na Slovensku klesá.Slovensko je totiž krajina s najväčším počtom pozitívnej asimilácie Maďarov z okolitých krajín.Vidím to na okolí.Kedysi čisto maďarské dediny dnes zväčša obývajú ľudia zo stredného a východného Slovenska.Takže milý Orbán a zopár ďalších fašistov,len ďalej snívajte a onanujte nad Veľkým Maďarskom :-)
8. 4. 2014   sz
Maďarsko vrtá v minulosti? U nas vymysleli slovenskeho krala, pridali bulharských biskupov... A tak vznikli vymyslene dejiny. Moravaci inac dakuju ale su tu dodnes.
Ano ta nasilna asimilacia funguje. Taky brutalny sovinizmus co je dnes v tejto krajine este europa nevidela. Donekonecna ale nemozete klamat. Bumerang sa vzdy vrati.
Tokajovce, Tokajany, Tokajovo preco nechcete poslovencit ako dalsie tisícky obci vcetne hlavného mesta?
Vsetky umelo nasilim vytvorene staty by bolo treba zrusit.
8. 4. 2014   2
Je to omyl. Za slobodny Krym hlasovalo 90 percent obcanov. U nas na to vazeni "osloboditelia" nemali odvahu. Radsej strielali do davu, do obcanov dnesneho hlavneho mesta. Ti totiz nechceli ani pocut o okupacii. Nezostalo nic ine, bolo treba vymenit obcanov hlavneho mesta, vymenit nazvy, odstranit sochy, historicke pamiatky trosku poslovencit... Najlepsia je budova SND. Uzasne story nie? A potom, ze "my sme tu doma".
Paci sa mi reklama na prve slov.pivo. V tom storoci ale ani o slov. ani o jazyku nikto ani nepocul. Bratislava neexistovala. A nakoniec nestacilo ze zakladatelov nemcov vyhnali ale ich dielo poslovencili.Ako vsetko ostatne...
8. 4. 2014   anonym
no ano preto v niektorych okrskoch bola aj 110% ucast
Inak referenda o akejkolvek prkotine sa pripravuju pol roka aby sa vytvorila verejna diskusia, krym to stihol zazracne za tyzden.
To co pises dalej je len jednostrany pohlad na dejiny
1/1