Názory čitateľov


Názory k článku:
Poradňa odborníka: Čo je výhodnejšie stavebné sporenie alebo hypotéka?

29. 8. 2022   Ivan Anton
Rád oceňujem spoločnosť LAPO MICRO FINANCE, ktorá mi poskytla pôžičku na liečbu môjho chorého dieťaťa. Som tak rád, že som dnes stretol LAPO, kontaktujte ich e-mailom, ak potrebujete naliehavú pôžičku: lapofunding960@gmai l.com
7. 3. 2014   Realista
Doba možnosti lacno získať bývanie je dávno preč. V minulom režime veľmi veľa mladých rodín získalo podnikové, alebo štátne(zamestnaneck é) byty zadarmo. Pravda, to vraj nebol demokratický režim, ktorý dával byty zadarmo. Je zaujímavé, že o potlačaní demokracie v minulom režime najviac tárajú tí, ktorí získali byty zadarmo.
7. 3. 2014   anonym
ak je vonku -10 a ja potrebujem zimne topanky. Pridem do obchodu a nukaju mi cervene slapky modre slapky a zelene slapky, ktore su vyhodnejsie?
7. 3. 2014   adriana
tendenčný názor.
Hypotéka s garantovaným útokom max na 5 rokov nikdy nemôže byť výhodnejšia ako medziúver s garanciou 3,99 / 4% na 20 rokov. Aj bonifikácia od štátu je len na určitú sumu a len na 5 rokov. Potom banka zdvihne úrok, zdvihne splátku a dlžník...
7. 3. 2014   ujo Ignac
Adriana, to ze pravdepodobne pracujete v stavebnej sporitelni neznamena, ze mozete napisat takyto nezmysel. Ani najhorsie vyskoleny predajca stavebneho sporenia totiz nepusti von takuto dezinformaciu, ako Vy.
To, ze pan Fronc uz dlhe roky nepracuje s klientelou, by malo byt pre redakciu portalu dostatocnym dovodom na to, aby ani tento pan nedostaval priestor vyjadrovat sa ku konkretnym nastaveniam produktov. Je dostatocne kompetentny na to, aby sa vyjjadroval ku klesajucemu podielu OVB na trhu, ale nie ku konkretnym prikladom financovania byvania.
Na Slovensku vsak zrejme nikdy nedosiahneme stav, aby sa k akejkolvek problematike vyjadrovali len fundovani ludia. U nas si totiz takmer kazdy mysli, ze moze "frflat" takmer do vsetkeho.
A potom krajina a jej obyvatelia vyzeraju tak, ako vyzeraju...
1/1