Názory čitateľov


Názory k článku:
Konfiškovací návrh MMF robí z každého euroobčana potenciálneho zločinca

4. 6. 2016   Lojzík Dupla
Zdravím všetkých normálnych.To akože si myslí MMF,že dokedy budeme poslušný.Ináč koniec Euro-únie a euru.Ale len tomu vezmú kto má?A tí čo majú už nebudú mať,peniaze predtým spracú,mimo EU.Je to poplašná správa ako dať peniaze do obehu, aby ľudia začali míňať.Nič tým nevyriešia iba pekný bordel spravia.Asi im ide len o ten bordel.Ináč keď tak sledujem svoje predpovede na 90 percent sa vyplnili.Pozdravuje m MMF,krízu nech zaplatí ten čo ju spôsobil.
14. 12. 2013   Jake
Najskor by sa mohla zdanit ta vysusena sefka MMF. Prachov ma dost. Najvacsi problem je, ze klucove posty vo svete su ovladane neschopnymi sociopatmi. Toto dobre neskonci
2. 6. 2016   anonym
Aj úvery treba zdaniť. To by znamenalo, že by sa nám niečo vrátilo.
12. 11. 2013   WannabeeP
Premyslenejšiu poplašnú správu snáď ani nejde vymyslieť.
Tá správa sama osebe môže vyvolať to, čo sa snažíme mermomocou oddialiť už dlhší čas.
7. 11. 2013   Anonymous
Bankári sú ten problém + SK titulky kliknutim na CC www.youtube.com...
7. 11. 2013   realista
Niekto (nielen MMF) pripravuje na obyčajných ľudí poriadný podfuk a podraz. To ako chcú zistiť vlastníkov majetku v daňových rajoch, švajčiarkých a iných bankách, na katastroch nehnuteľnosti, evidencii motorových vozidiel, u daniarov na obciach a mestách, či aj u veterinárov, kto má začipovaného psa, alebo mačku ??? Bankári, neprovokujte obyčajných ľudí ! Dôsledky krízy nech zaplatí ten chamtivec a nenažranec, ktorí ju spôsobil. Stačí iskra, začnú hromadné výbery z bánk a celý virtuálny svet biznisu sa zrúti ako domček z karát. A možno by to bolo to najlepšie, čo by sa mohlo stať. Začať odznova, ale bez dnešných podnikavcov a špekulantov. Varujem - stačí iskra !!!
18. 11. 2013   ad0lph
Amen!!
7. 11. 2013   anonym
CHORE JE UZ TO, ZE SA TYM VOBEC NIEKTO TEORETICKY ZAOBERAL . . . myslim ze nastal cas obcianskej neposlusnosti a generalny strajk, kludne aj na tyzden a viac . . .
6. 11. 2013   jetukoniec
Meteorit na tých tupcov aby ich zarazil 1000km pod zemský povrch!
6. 11. 2013   anonym
Už od samého začiatku bolo jasné, že túto krízu si zaplatia občania a nie tí, čo ju spôsobili. Občania zo svojich rastúcich daní, z pokút a prehreškov, zo svojich úspor. Lebo to je jediná cesta ako opätovne naštartovať ekonomiku krajiny. Je o tom dobré vedieť, je dobré si to uvedomiť, cesta na boj proti kríze už bola naštartovaná a odnesie si to len a len bežný občan. A možnosti nesúhlasiť žiaľ nie sú. Práve kvôli ľudom, ktorí by si dovolili oponovať voči vláde vznikli tvrdé zákony, ktoré majú prívlastok protiteroristické, aj keď s terorizmom majú naozaj málo spoločné.
6. 11. 2013   anonym
a prečo len euroobčania? Čo tak zdaniť hedge fondy a konečne ich zakázať a potrestať tých, čo vyžierajú bezohľadne celé krajiny, a zdaniť radšej Ameriku, z ktorej krízu do Európy presunuli.
1/2staršie