Názory čitateľov


Názory k článku:
O príjem prídu tisíce ľudí, varujú zamestnávatelia

16. 9. 2012   anonym
a to len preto, lebo na cele statu mame CH.U.J.A.
9. 9. 2012   ladislav
zaujímavé je že z čoho bude štát existovať keď nebude mať nikto prácu, potom naozaj všetko zaplatia ľudia čo majú príjem , ale tých čo majú príjem je stále menej. Je rozdiel keď do štátnej kasy prispieva iba malé percento obyvateľov ako keby prispieval každý kto môže robiť.Všetky vlády sa vyhovárajú na všeličo možné , ale pracovné miesta nevytvoria, Alebo sa pochvália že vytvorili 100 prac. miest ale že zrušili 300 o tom mlčia. A živnostníci tiež ten štát neutiahnú, predsa na Slovensku podnikať nie je vôbec med lízať. Ale vláda má stále riešenie. Budú policajti viac vyberať od vodičov, zriadia stk-čky každý rok . zvýšia dane , zavedú nové dane . Ale z čoho to budeme platiť?
8. 9. 2012   merlin00@zoznam.sk
Ja si myslim, ze problem je uplne inde.
Tak ako sa sprava ku nam vlada je dosledkom toho, ze chudobu a biedu prehlbovat je velmi racionalny proces, nakolko zbiedacenym a odpisanym ludom uz nezalezi na nejakej odvete, alebo nejakej neposlusnosti, ale cim je hlbsi pokles moralky a nasledne sa zvysuje tlak na jednotlivca, alebo narod, tak sa aj potreby jednotlivca, ale aj naroda obmedzuju na uplne zakladne potreby prezitia.
Tak sa da nastolit trebars aj dalsia totalita, Ficalita, alebo Meciarizmus, alebo cokovek, pretoze v danom okamihu to uz ovcacov nezaujima, pretoze hladaju co zjest a za co zaplatit teplo, ev. co kde ukradnut.
To je ten isty proces nas moze bud posunut dopredu, alebo hodit o mnoho rokov spat.
Nakolko som velmi skepticky, tak ta cesta dopredu asi nepojde, pretoze na tom asi nema nikto prilis zaujem.
Tym co sa darilo pred 20 rokmi, by chceli zas spat co bolo a ty co nemaju nic, je im to jedno.
8. 9. 2012   anonym
tak vám to vysvetlím vedčina živnostníkov odvádza základ do socialnej poistovni ked idú do penzie dostanú životné minimum zamestnavatelov vôbec nezaujíma ako budete žit v starobe hlavne je že oni na tom profitujú s obrovskými ziskami čo sa už preukázalo štát týchto ludí v starobe dotuje cocialnými dávkami a prídelmi vinou týchto zamestnavatelou ktorý tvrdia totálne nezmysly asi prečo! musí sa uzákonit základný zákon o minimálnej mzde zamestnavatel bude musiet zamestnancovi dat mesačnú mzdu tisíc euro mesačne v čistom za osem hodin ktoré odpracuje v prípade ked to nie je schopný vykonat bude mat zákaz podnikat -resp. zamestnávat pracujúcich slovenska na čo sú slovensku podnikatelia ked nevedia podnikat ale len z bedačujú slovenských pracujúcich zákony rakúska ,nemecka konali a určily minimum na slovensku sa nedá už žit zaplatíš nájom a nemáš čo jest na slovensku sú zákony oni čom parlament sa zaoberá debilovinami o lekárničkach a to len preto je to biznys pre tých ktorý tie lekárničky vyrábajú aby mali obrovské zisky isté objednávky mimochodom v noci tú oranžovú lekárničku nie je vidiet s plynie s tmov o tom že je to tahanie penazí od vlastníkov aut hovorí skutočnost ani jedno percento vodičov ju nepoužilo pri nehode na slovensku máme tak rýchlu záchranú pohotovost tieto lekárničky nie sú potrebné teda komu nahráva parlament čo sa týka podnikatelov treba ich prečistit je nesporné podnikat môžu len tý ktorý budú splnat tieto podmienky europského myslenia pripomýna mi to ako zo stovkami žien vybabral zahraničný podnikatel robily ženy za minimálnu mzdu ktorú určil slovenský parlament a tu vidíme nakoniec ako dopadli ,je to nesporne vina slovenského parlamentu ktorý dovolí aby za túto almužnu pracovali slováci-obyvatelia slovenska už mal byt na neho zatykač za podvod ale tu vláda ide splácat za podvodníka dlh no čo je toto za parlament justíciu sme banánová republika preto si tu každý robí čo chce preto bol rozkradnútý obrovský národný majetok čím slovensko stratilo ekonomickú samostatnost ktorú mu závideli všade vo svete terajšia demagogia doterajších vlád je zakrývanie rozkradnutie slovenska s uvrhnutím ho do otroctva pozritena tie zárobky ktoré sú na to aby ste nezdochli
8. 9. 2012   Innessy
Nechápem našich politikov, čo za drastické zákony vymýšľajú...
Rozkradnú celú republiku a teraz idú na obyčajných ľuďoch ryžovať...
Dokedy bude obyčajný Slovák takto trpieť ??????????????????? ??????????????????
8. 9. 2012   Milos3
Dovtedy, kým si vláda neuvedomí, že nie je možné donekonečna zdierať ľudí, ktorí pracujú. Vysoká daň pre živnostníkov je daň za to, že mi štát nič nedal, nedáva a ani nikdy nič nedá. Bohužiaľ, zatiaľ každá vláda ochraňuje iba tých, ktorí nepracovali, nepracujú a ani pracovať nebudú.
1/1