Názory čitateľov


Názory k článku:
Do elitného euroklubu by Slovensko neprijali

8. 9. 2012   nazor
slovac nema hospodarstvo na vyspelu eu cast, v tom so sulikom suhlasim , je to len snenie nasich elit platenych zo zapadu ze na to mame dalsi blud ako bol vstup do eurozony.. kopa analytikov a politikov bolo zaplatenych aby tahali s mediami verejnost do eurozony...
8. 9. 2012   anonym
V roku 2025!? to bude EU-sector juh,sever,vychod,za paad. Ako v SCI_FI.
A v spravach bude "EU-sector vychod -vladne hlad a socialne nepokoje a tak EU-sector zapad posiela chlieb z masloma a bombardery" atd.
8. 9. 2012   ciki
Zlodejov , defraudantov a podvodnikov do elitneho klubu ?? a co ste neni kompletny :)))))))))
8. 9. 2012   anonym
elita = zlodeji, defraudanti, podvodníci
8. 9. 2012   ciki
jaj uz som pomyleny som myslel , ze len u nas elita = zlodeji, defraudanti, podvodníci :))))))))))
8. 9. 2012   cak
? :-)))
8. 9. 2012   cak
„Keď sa situácia stáva vážnou, musíte klamať!“ - šéf eurogroup Jean-Claude Juncker
finweb.hnonline...
8. 9. 2012   us_ama
Velka chyba pre tento stat je ta,ze ked je pravica v opozicii tak vzdy skodi tomuto statu a snazi sa robit politiko "cim horsie,tym lepsie"Je to len Sulikove zbozne prianie a on by sa z toho klidne vytesoval,keby to vyslo.
8. 9. 2012   fan Rumpeľ - Brusno
Je lepšie byť na čele spomalených krajín v rámci EU alebo byť riťolezom v kruhu rýchlejších krajín. Nemyslím ani tak lepšie finančne ale skôr lepšie všeobecne - pre pokoj duše. Pofidérna pripomienka, adekvátna článku. Čo na to psychológovia odchovaní verchuškou?
7. 9. 2012   anonym
Sere ich viac EU-zona ,ale ci budeme mat na chleba a co vobec zrat to našich papalasov nezaujma.Vie mi niekto povedat- vysvetlit co to bude za EU -rozdelena?! To sa rozno moze rozpadnut.
8. 9. 2012   anonym
joj sulik sulik, rozum mas ale na ko...t..iny.. skoda ze nie su foto z boat:)) tu ste mali ostat pravica a nie pustit toho..komunistu.... ja viem ze ste to nemali vo predvolebnom vyhlasenie... no a co... mal si zatat zuby...a robit proEupolitiku,,a nie vyvolat predcasne volby,, ked uz to bolo jasne.. ze ten sasek.. MR. F vyhra.. fakt sulik volil som ta..., ale kvoli tebe tu mame to co mame...
1/1