Názory čitateľov


Názory k článku:
Union urobí všetko pre zachovanie viacerých poisťovní

4. 8. 2012   ortuť
nikdy som sa nezaoberal tým v ktorej som poisťovni (vždy som bol vo VšZP). Už asi 10 rokov som nebol u obvodnej lekárky a zubára mám nezmluvného, platím si všetko sám (aj keď mám relatívne skromný príjem) a viem za čo.
Teraz ma ale vytáčajú signály o :ZNÁRODŇOVANÍ". Prichádza čas prestupu medzi poisťovňami. Čím väčší kmeň poistencov bude v súkromných poisťovniach tým ťažšie hocijaká vláda ustojí v EU nejaké účelové ZNÁRODNENIE.
Asi prestúpim do súkromnej poisťovne, verím, že mi neposkytne horšie služby ako štátna.
2. 8. 2012   anonym
zrušiť - nezrušiť? to je otázka. Za účelom zjednotenia a zrušenia, sa určite nemyslí na to len aby išli peniaze do štátneho rozpočtu ale na to aby bolo ešte viacej peňazí na rozkrádanie na súkromné účty v štátnom rozpočte. Tento štát nikdy nedokázal riadiť žiadny podnik tak aby nebol stratový a nikdy tak aby pomáhal občanom slovenskej republiky. A v konečnom dôsledku načo sú nám súkromné poisťovne keď aj tak všade kde sa človek v zdravotníctve otočí za všetko si platí alebo čaká dlhé doby na objednanie na zákroky a pod. a tak si teraz vyberte čo bude lepšie. akurát štát príde o ďalšie milióny čo zaplatí na odstupnom či prípadných arbitrážach. Keď chce Fico jednu poisťovňu tak nech urobí poriadok v tej existujúcej a ponúkne pacientom výhody lepšie ako konkurencia a ľudia sa sami budú prehlasovať do takejto poisťovne a nebude to stáť na daniach ani cent.Ale to by štátne podniky museli riadiť manažéri a nie rodiny a priatelia sponzorov a pod. Myslím že by sa to dalo úplne v pohode ale to by musel mať niekto v tejto republike záujem o to aby všetko fungovalo a nie len sa starať kde nahrabať majetok aby sa dal rozkradnúť.
2. 8. 2012   vcela111
ZRUŠIŤ Union a aj Dôveru.
Na obyvateľov Veľkého Slovenska stačí aj polovičná Všeobecná.
Aspoň by bolo (možno) viac peňazí v zdravotníctve (ak to pán F. nepredrbe inde)
2. 8. 2012   anonym
A ty kam sa chces vratit do jakeho super socializmu...Zato ze tie poistovne vedia setrit a nerozdrbavaju ich ako si Fico ziada su zle? tak to mozu pozatvarat vsetky pumpy okrem Slovnaftky, lebo ta je na svk, tovar zo zahranicica nedovazat (myslim ze to tu uz niaky ten rok bolo) a vsetky peniaze si fico rozdeli ako on chce?? ved to je chore..a za kolko ich chce odkupit?? za tolko milionov postavi niekolko nemocnic.Nech si ich odkupi zo svojho,nie z nasich dani !!! do p.. aj s takou vladou aj drblymi ludmi ktory stoja za nimi
5. 8. 2012   doctor
Vies kde je problem, ze oni sice vedia setrit ale z penazi poistneho, ktore ma ist cele na zdravotnu starostlivost a to je ten problem, kto uz by sa len chcel takeho bussinesu vzdat ked mu pecene holuby padaju rovno do ust. Nemam problem nech je tu aj 5 poistovni ale nech cely zisk ide na nakup novych pristrojov, a zlepsovanie kvality v zdravotnictve pod. Mam s tym zatial len negativne skusenosti.
1/1