Názory čitateľov


Názory k článku:
Fico bude hovoriť s opozíciou o situácii v eurozóne

30. 7. 2012   anonym
pani s malím p prečo! môj záver: nie ste konpetentný rozhodovat o slovensku nemáte na to vzdelanie celý slovenský štát s te doviedli do krachu a nechali celú ekonomiku zničit napríkazi eurozony ktorej ste poskokmi ako s te boli za Ruska rozdiel je v tom rusko vám nedovolilo zničit národné hospodárstvo eknomiku Českoslovenka -Slovenska a pracujúcich s pravit otrokov západu čo sa prekázalo vid zárobky slovákov penzia je taká slovák musí ist priamo do hrobu neá s čoho prežitaplati nájom slvensko dole zozradcami slovenska
30. 7. 2012   us_ama
Kazda politicka strana je za hlbsiu integraciu do unie,pritom nikto z nich nevie ziadne konkretnosti.Este by mi mohol niekto vysvetlit,ako moze prehlbenie integracie vyriesit tuto krizu.Skor sa my zda,ze prehlbenie integracie moze krizu este prehlbit.
30. 7. 2012   anonym
už je koniec ficovi,sdkú aj celej eurozone,ťahanie času a čakanie na rozkazy od baroza a dalších dementov,ked fico volá opozíciu,to neveští nič iné ako alibi,pred blízkim krachom eurozony.Berlín kapituluje,už to vedia europoslanci,len ťahajú čas do poslednej chvíle ,lebo také platy,už nikdy mať nebudú,však pán sergej kozlík a spol.Lod sa potápa EuroTitanic ide ku dnu ,smotánka hore to už vie,záchrané člny a zlaté padáky majú už dávno pripravené,ale ešte trochu kaviáru a šampusu zostalo a potom rýchlo preč ,aby tá chudoba v podpalubí nedostala rozum a nespočítala im to.
30. 7. 2012   peter
Už sa teším na brilantnú opozíciu ! Všetko budú vedieť vyriešiť za 30 sekúnd a budú nadávať predsedovi vlády že on to nevie.
A ešte keď ten Valibuk prednesie tému 2.piliera čo samozrejme úplne súvisí so situáciou v eurozóne - no amen mária !
1/1