Názory čitateľov


Názory k článku:
Čo sa stalo s fondom VÚB Kupón II.

30. 1. 2012   dano
je to vsetko len a len zlodejina a vsetko to bolo robene a site pre zlodejov . len si dobre precitajte kto bol v dozornych radach jednotlivych spolocnosti a hned vam vide rovnica o tych neznamich co su v skutocnosti vseci velmi zname mena adnes nase ukradnute peniaze tocia vo svojich spolocnostiach. su to najbohati ludia na slovensku a cechach a otom nit najmensich pochib.
28. 10. 2009   Sklamana
Je pravda že až teraz sa zaujimam o akcie ked ich už len mozem darovať FN :((
3. 12. 2009   Alca
Ja jsem na tom take tak až po prečitani članku som sa začala zaujimat o svoje akcie.Je nas mnoho a tak len keby sme sa dali dohromady ,tak by to asi pohlo dopredu.Budu to dale sledovat či sa nas prihlasi viac.
8. 7. 2001   pupala@sse-za.sk
Ja, ako "miniakcionar" VUB Kupon-u, do ktoreho som vlozil vsetky body z prvej vlny kuponovej privatizacie, v ktorej spolocnosti mam teda tie akcie ? A ako zistim ostatnych "miniakcionarov" aby sme mohli zalozit spolocne zdruzenie, ktore by v nasom mene zastupovalo nas na valnych zhromazdeniach, aby sa veci mohli pohnut ?
6. 2. 2002   Romulan@startreklane.com
Nuz ludia, ktori vkladali kupony do VUB Kupon alebo podobnych "fondov" boli zvycajne menej zorientovany v oblasti investovania a ani teraz sa asi velmi nezaujimaju co vlastne mozu ako akcionari fondu dostat za svoje cenne papiere. Takze sa obavam, ze bez dokladnej propagacie v mediach typu Markiza sa vela ludi do zdruzenia neprihlasi. Mnohi si este myslia, ze ich akcie su bezpecne ulozene a kedykolvek ich mozu predat. Ja som sa vlastne dostal k clanku, ked som chcel pre rodicov zistit aku hodnotu vlastne maju ich akcie ziskane v kuponke - lenze kolko z tychto ludi ma na Slovensku moznost pristupu k Internetu (a teda aj k informaciam)?
1/1