Tatra banka ocenená časopisom Global Finance

Tatra banka najlepšou bankou na Slovensku aj v roku 2003

(tlačová správa – 2.apríla 2003, Bratislava) Už po desiatykrát prestížny medzinárodný finančný magazín Global Finance hodnotil najlepšie komerčné banky v novovznikajúcich trhoch strednej a východnej Európy a strednej Ázie. Medzi 17 bankami regiónu figurovala Tatra banka ako najlepšia banka v rámci slovenského bankového trhu. Týmto ocenením si Tatra banka po štvrtýkrát za sebou udržala pozíciu najlepšej banky na Slovensku podľa hodnotenia Global Finance.

Pravidelný prieskum Global Finance vychádza z rozsiahlych analýz novovznikajúcich trhových ekonomík a svetových peňažných centier a zakladajú sa na podrobnom hodnotení kvantitatívnych i kvalitatívnych výsledkov ako aj pozície banky na trhu. Vydavateľ Global Finance Joseph D. Giarraputo prehlásil, že “napriek ťažkým obchodným podmienkam posledných rokov tieto banky pokračujú v poskytovaní vynikajúcich služieb. A tieto ocenenia sú uznaním ich úspechu.”

“Mimoriadne nás teší, že v rastúcej konkurencii sa nám darí v objektívnych hodnoteniach obhájiť neľahko získanú pozíciu. Považujeme to za ocenenie nielen stabilne dobrých výsledkov, ale najmä kvality zamestnancov i dôvery klientov” vyjadril sa predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Tatra banky, Rainer Franz

Súvisiace články

Aktuálne správy