Podnikateľkou Slovenska 2016 sa stala Júlia Hložek Grmanová

Podnikateľkou Slovenska 2016 sa stala Júlia Hložek Grmanová, majiteľka firmy Oxywater Slovakia, s.r.o. Ocenenia aj v ostatných kategóriách odovzdali dnes víťazkám na galavečere v Bratislave.
V kategórii Vynikajúca podnikateľka zvíťazila Sylvia Holopová, ktorá vedie v Kežmarku Hotel Hviezdoslav. V kategórii Úspešná živnostníčka zvíťazila Eva Balogová, ktorá podniká už 10 rokov a vo svojej chránenej dielni zamestnáva 33 ľudí so zdravotným postihnutím. V kategórii Najúspešnejšia začínajúca podnikateľka bodovala Iveta Hrabovská.
Špeciálnu cenu udelil aj podpredseda vlády pre investície a informatizáciu Peter Pellegrini. Tú získala Silvia Mahutová, ktorá pod hlavičkou firmy Simlogic, s.r.o., rozbehla tvorbu elektronických vzdelávacích kurzov v oblasti medzinárodných štandardov pre finančné vykazovanie (IFRS).
O víťazkách v jednotlivých kategóriách rozhodla hodnotiaca komisia zložená zo zástupcov Ministerstva hospodárstva SR, Združenia podnikateľov Slovenska, Slovenského živnostenského zväzu, Platformy žien Slovenska, TOP Centra Podnikateliek, Finančnej správy, Tlačovej agentúry Slovenskej republiky, SBA, Internet.sk a víťazka predchádzajúceho ročníka súťaže.
Súťaž Podnikateľka Slovenska založila Slovak Business Agency v roku 1999. Jej cieľom je vyzdvihnúť podnikateľské úspechy nielen začínajúcich podnikateliek, ale aj tých, ktorých spoločnosť je pevne etablovaná na trhu.
Do súťaže boli prihlásené podnikateľky, ktoré sú na trhu aktívne aspoň jeden rok.

Súvisiace články

Aktuálne správy