Končí vaša stará banka? Poradíme, kde nájsť adekvátnu náhradu

, PR článok

Keď vaša banka oznámi koniec svojej činnosti, je to komplikácia. Kde nájsť vhodnú náhradu? Bánk, ktoré majú široké portfólio produktov, ponúkajú služby bez poplatkov a naviac majú i pobočky, je ako šafranu. Jednu sme ale našťastie pre vás našli.

Chceli ste banku, v ktorej nebudete platiť žiadne zbytočné poplatky, ani plniť rôzne podmienky, a tak ste si jednu z tých niekoľko málo možností vybrali. Lenže zrazu sa ukáže, že vaša banka končí a pohltí ju banka iná. Jej osud, rovnako ako osud vášho bankového účtu, je neistý. A tak začnete hľadať alternatívu.

Vaše preferencie sú dané – nechcete platiť poplatky, chcete vybaviť väčšinu služieb online, ale zároveň chcete mať istotu, že sa môžete prísť poradiť so svojim bankárom. Medzi tuzemskými bankami sa tak ako ideálne riešenie ponúka Fio banka. Jej účty sú vhodné pre všetkých, nerobí rozdiely medzi deťmi, pracujúcimi, maminkami na materskej dovolenke, seniormi alebo podnikateľmi. Účet je bez poplatkov a hlavne bez akýchkoľvek podmienok. Nemusíte si na účet posielať nejaký pravidelný mesačný príjem, ani zaplatiť niekoľkokrát mesačne kartou, aby ste mohli používať účet zadarmo. Založenie je možné online z pohodlia domova alebo na niektorej z 13 pobočiek banky.

Samotný účet má mnoho bezplatných výhod ako sú prichádzajúce a odchádzajúce platby v eurách alebo platby v českých korunách do ČR. Medzi atraktívne funkcie taktiež patrí okamžité pripisovanie platieb medzi účtami vedenými vo Fio banke, a to dokonca aj cez víkendy a sviatky. Banka dáva k účtu zadarmo bezkontaktnú platobnú kartu a s ňou jeden bezplatný výber mesačne z akéhokoľvek bankomatu na svete. A pokiaľ chcete bezplatne vyberať častejšie, môžete  na pobočkách banky. Alebo máte možnosť vo vybraných supermarketoch vďaka službe Cashback, ktorú banka podporuje u všetkých svojich kariet a je taktiež zadarmo.

Fio banka tak predstavuje ideálne spojenie nízkonákladovej online banky s pomerne dostupnou sieťou pobočiek, ktorá ponúka kvalitné služby za nulové alebo veľmi nízke poplatky. Pokiaľ teda hľadáte spôsob, ako dlhodobo šetriť peniaze, je celkom iste dobrou voľbou.   

Súvisiace články

Aktuálne správy