Zarábajte si na živobytie jedením čokolády

, CNBC Foto: SITA/Martin Havran

Snívali ste niekedy o tom, že by ste dostávali peniaze za jedenie čokolády? Dnes je už niečo také možná, Mondelēz International ponúka pozíciu, kde vám budú platiť presne za toto.

Degustátor čokolády a kakaových produktov. Nová pozícia sa otvára v Readingu, vo Veľkej Británii, je to výzva pre tých, ktorí  majú "vášeň pre cukrovinky a chuťové bunky na detekciu". Spoločnosť sa aj týmto spôsobom snaží získať "objektívnu a poctivú spätnú väzbu" ohľadom svojich produktov.

Je to práca na čiastočný úväzok, úspešný žiadateľ bude pracovať 7,5 hodiny týždenne, takto získaná spätná väzba bude súčasťou panela 12 pracovísk zameraných na diskusiu o chuti v rámci vedeckého  parku spoločnosti.

Plat na tejto pozícii zverejnený nebol, ale inzercia na toto voľné pracovné miesto zverejnená na internetových stránkach firmy sľubuje "šancu, každý deň vykúzliť úsmev na tvárach ľudí." Myslíte, že by ste splnili požadované podmienky? Mondelez žiada poctivosť, horlivosť a dobré komunikačné schopnosti v anglickom jazyku od budúceho zamestnanca čokoládovne.

Súvisiace články

Aktuálne správy