TEMPEST je najúspešnejší partner spoločnosti SAP za rok 2015

Spoločnosť SAP ocenila TEMPEST ako svojho najúspešnejšieho partnera na slovenskom trhu za rok 2015. Prestížne ocenenie získal TEMPEST tretí rok po sebe.
Najúspešnejší partner
Kritériami na získanie ocenenia boli celkové výnosy za predaj licencií SAP, medziročný nárast predaja licencií, počet nových zákazníkov a počet obchodných transakcií s inovatívnou technológiou SAP HANA. Ocenenie odovzdala Mária Ďurindová, Partner Business Manager SAP Slovensko, a za TEMPEST ho prevzal Roman Kriško, člen predstavenstva a obchodný riaditeľ spoločnosti TEMPEST. „Spokojnosť zákazníka je pre nás kľúčová. Ale nedosiahneme ju bez kvalitnej práce a kvalitných partnerov,“ hodnotí spoluprácu so SAP Slovensko Roman Kriško.
„SAP spoločnostiam na celom svete neustále prináša nové prelomové riešenia. TEMPEST je vďaka tímu odborníkov, detailnému poznaniu stratégie a portfólia SAP garanciou, že si naše inovatívne technológie rýchlo nachádzajú cestu aj k slovenským zákazníkom,“ dodala Mária Ďurindová.
TEMPEST ako SAP Value Added Reseller (SAP VAR) partner poskytuje podporu aj pre riešenia SAP HANA. V prvej polovici roka 2015 sme spustili verejný portál podpory SAP produktov ako jeden z prvých SAP VAR partnerov na Slovensku.
Dôkazom vysokej úrovne partnerstva sú taktiež certifikát Partner Center of Expertise (PCOE), ktorý nás oprávňuje poskytovať služby prvotnej podpory zákazníkov, a SAP REX certifikát pre odvetvie verejnej správy na území Slovenskej republiky. Certifikát SAP Recognized Expertise (REX) identifikuje partnerov spoločnosti SAP, ktorí majú v určitej oblasti potvrdené znalosti, kompetencie a dokážu splniť najnáročnejšie zákaznícke požiadavky.
SAP A TEMPEST
Spoločnosť SAP je jeden z najväčších výrobcov softvéru na svete. Riešenia SAP pomáhajú podnikom a organizáciám na celom svete zlepšovať vzťahy so zákazníkmi, rozširovať spoluprácu s partnermi a zefektívňovať dodávateľský reťazec a obchodné operácie.
TEMPEST je najväčším partnerom SAP Slovensko za roky 2013, 2014 a 2015 a je SAP Gold VAR PartnerEdge partner. Viac informácií o partnerstvách nájdete na www.tempest.sk/partneri.

Súvisiace články

Aktuálne správy