Slovenská pošta chce nakúpiť kancelárske potreby za milión eur

Slovenská pošta vyhlásila verejnú súťaž na dodávku kancelárskych potrieb vrátane papierenských produktov na dva roky.

Slovenská pošta, a. s. predpokladá vynaložiť na dodávku kancelárskych potrieb vrátane papierenských produktov za dva roky predbežne 920 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (1,1 mil. eur vrátane dane). Ako vyplýva z vyhlásenej verejnej súťaže, štátna poštová spoločnosť plánuje uzavrieť rámcovú dohodu s jediným uchádzačom na základe elektronickej aukcie.

Lehota na predkladanie ponúk je 20. septembra. Záujemcovia o účasť v tendri majú predložiť zoznam zmlúv rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky za roky 2013 až 2015 s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov. Slovenská pošta požaduje, aby úhrnný finančný objem predložených zmlúv v uvedenom období bol minimálne 1,35 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Slovenská pošta, a. s. so sídlom v Banskej Bystrici vznikla 1. januára 1993 a na akciovú spoločnosť so 100-percentnou účasťou štátu sa pretransformovala 1. októbra 2004. Spoločnosť má základné imanie 214,3 mil. eur, jej akcie spravuje Ministerstvo dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR. Spoločnosť zamestnávala koncom minulého roka 13 570 pracovníkov v prepočítanom počte na plný pracovný úväzok.

Súvisiace články

Aktuálne správy