Rezort financií chce vylepšiť svoj dokumentačný systém

Ministerstvo financií SR plánuje vyhlásiť tender na podporu a rozvoj systému, ktorým je zabezpečované elektronické spracovanie spisov a vybraných administratívnych procesov. Cena zákazky má byť maximálne 450 tis. eur bez DPH.

Rezort financií bude hľadať dodávateľa na podporu a rozvoj dokumentačného systému. Ministerstvo totiž informovalo, že plánuje vyhlásiť verejné obstarávanie na rozvoj systému, ktorým je zabezpečované elektronické spracovanie spisov a vybraných administratívnych procesov. Predpokladaná hodnota zákazky bola stanovená na maximálne 450 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty. Realizovať sa má počas troch rokov.

Hodnota zákazky bola podľa rezortu financií stanovená na základe prieskumu trhu, v ktorom ministerstvo vychádzalo z priemerných sadzieb v rámci podobných zmlúv, ktoré boli obdobne uzatvorené pre zabezpečenie aplikačnej podpory, zmien systému a konzultácií. „Toto verejné obstarávanie bude realizované z dôvodu nevyhnutnosti zabezpečenia podpory a prevádzky dokumentačného systému, ako aj jeho rozvoja, na základe požiadaviek odborných útvarov ministerstva,“ odôvodňuje avizované verejné obstarávanie rezort financií.

Súvisiace články

Aktuálne správy