Ako si uplatniť právne nároky v Česku?

, PR článok

Žijete v Českej republike alebo v nej len podnikáte? Spolupracuje vaša firma s obchodným partnerom, ktorý má sídlo v ČR. Nepoznáte zákony a paragrafy platné v Česku a potrebujete si v tejto krajine uplatniť svoje právne nároky? Máte právny problém, ktorý si netrúfate vyriešiť samostatne?

Práve pre takéto prípady vznikla webová stránka http://www.ceskosesoudi.cz/, ktorá slúži ako kvalitný zdroj fundovaných informácií nielen pre občanov v Českej, ale aj v Slovenskej republike.

Stojí za ňou skupina právnikov a novinárov, ktorá si uvedomuje, ako ťažko sa občan, fyzická či právnická osoba alebo podnikateľský subjekt dokážu domôcť svojho práva. Tento web vznikol s podporou skupiny ProcesPartner a.s., ktorá sa zaoberá pomocou všetkým tým, ktorí sú nútení dovolávať sa svojich práv až súdnou cestou. Poskytuje služby prevzatia nákladov za súdne konania, na základe podrobného skúmania vyhodnocuje šance na úspech v sporných prípadoch a v prípade, že sa rozhodne prevziať zodpovednosť za samotné súdne konanie, občanom, firmám a inštitúciám poskytuje poradenstvo a právne služby.

S jej pomocou vznikol prehľadný web, na ktorom sa návštevník dozvie všetky základné informácie, ktoré súvisia s právom a súdnictvom. Informácie a príklady sú opísané jednoduchou formou tak, aby ich pochopil aj laik alebo človek, ktorý sa s takouto problematikou nikdy nestretol a potrebuje sa v tejto oblasti zorientovať. Dozvie sa, ako funguje súdny systém, kde treba začať, čoho sa vyvarovať a čo nepodceniť, aby bol úspešný.

Ľudia stojaci za týmto webom a podporovaní skupinou ProcesPartner a.s., hovoriaci si „Česko sa súdi“, sa snažia, napriek nedôvere občanov tak Českej, ako i Slovenskej republiky k súdnictvu a vymožiteľnosti svojich práv, ukázať a presvedčiť všetkých občanov o tom, že právo a spravodlivosť existujú, že má na ne nárok úplne každý a že má zmysel za ne bojovať.

www.procespartner.sk

tel.: 0911 519 852

Súvisiace články

Aktuálne správy