Fio banka zlacňuje bývanie

, PR článok

Záujemcovia o vlastné bývanie môžu odteraz získať ešte výhodnejší úver. Fio banka plošne znižuje úrokové sadzby hypoték a minimálna fixná sadzba je po novom 1,48 % p.a. Fio hypotéka je okrem toho bez poplatkov.

Fio banka potvrdzuje svoju pozíciu dynamickej banky a od základov zmenila svoj úver na bývanie.

Pre záujemcov o vlastné bývanie pripravila Fio banka ďalšie zníženie úrokových sadzieb. Teraz ponúka hypotéky s úrokom od 1,48 % pre fixáciu na tri roky. Úroková sadzba pre štvorročnú a päťročnú fixáciu začína od 1,68 % ročne. Žiadateľom okrem nízkych sadzieb a nulových poplatkov za poskytnutie úveru ponúka možnosť mimoriadnej splátky zadarmo.

Okrem týchto noviniek si teraz môžete úplne zadarmo zriadiť Hyposporiace konto, vďaka ktorému si môžete znížiť mesačné splátky hypotéky. Ak máte voľné financie aspoň vo výške 2 000 EUR, môžete si ich na Hyposporiace konto uložiť a istinu hypotéky vo výške aktuálneho zostatku na konte vám nebudeme úročiť. V prípade, že by ste mali počas celého splácania na Hyposporiacom konte sumu vo výške istiny, bude váš úrok 0 % p.a. a budete tak splácať iba istinu. Tým pádom nepreplatíte vôbec nič navyše. Svoje úspory pritom máte neustále k dispozícii a môžete s nimi ľubovoľne nakladať, prípadne ich všetky kedykoľvek vybrať.

"Vnímame rastúci dopyt úverov na bývanie, preto sme sa rozhodli vyjsť novým záujemcom v ústrety a znižujeme pre nich úrokové sadzby. Naviac k našej hypotéke, ktorá je bez poplatkov, ponúkame doplnkové služby, ktoré sú v rámci súčasného trhu skutočne revolučné, či už ide o bezplatné Hyposporiace konto alebo možnosť kedykoľvek bezplatne splatiť celý úver naraz alebo jeho časť,“ dodáva k zníženiu úrokových sadzieb Jan Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

Spočítať splátku

 

 

 

Súvisiace články

Aktuálne správy