Z pôžičky na tieto 3 veci určite nebudete mať nočné mory

, PR článok

Takmer každý si v určitom období života na niečo požičia peniaze. Či už od rodiny, priateľov alebo od banky. Rozhodnutie požičať si peniaze človek nerobí každý deň, preto by mal vždy dôkladne zvážiť účel pôžičky a aj svoje finančné možnosti.

Existujú však situácie, kedy dobre zvolenou pôžičkou nielenže vyriešite potrebu využitia väčšieho obnosu peňazí, no ešte z nej môžete mať aj ďalší osoh, ktorý pretrvá dlhšie, než splátky.

  1. REFINANCOVANIE PÔŽIČIEK OD NEBANKOVIEK

Môže sa stať, že aj tá “najželeznejšia” rezerva v niektorých situáciách nemusí stačiť. Pôžičky od nebankoviek síce ponúkajú rýchle a pohodlné riešenie, no na druhej strane, všetko sa to odrazí vo výške úrokov. Dlhá doba splatnosti síce môže takúto pôžičku rozdeliť na stráviteľnejšie kúsky, avšak v súčte vám v peňaženke urobí väčšiu dieru, než ste čakali. Ak ste sa nebankovke upísali na dlhší čas, a prestáva sa vám to páčiť, výhodnejšie môže byť uhradenie tejto čiastky pôžičkou s nižším úrokom. Splátky budete mať nižšie a ešte vás za to banka môže aj odmeniť.

  1. ÚPRAVY DOMOVA

Ako sa hovorí, okolo domu je stále čo robiť. Údržba a starostlivosť o dom, alebo inú nehnuteľnosť, bude stále položkou, ktorá si zakaždým ukrojí časť rozpočtu. Modernizácia domu bude tiež jednou z takýchto položiek, zároveň aj jednou z finančne najnáročnejších. Vďaka nej však nielenže zvýšite kvalitu svojho života, ale aj sumu na cenovke pri prípadnom predaji.
 

SuperRÝCHLA Pôžička

Požičajte si v Raiffeisen a môžete získať superODMENU 😉 Pôžička u nás je vždy bez poplatku 󾓝 Vybavíte ju superRÝCHLO a stačí vám k tomu len občiansky preukaz.

Posted by Raiffeisen banka on 5. apríl 2016

Ak je práca odvedená kvalitne, vynaložené náklady sa vám začnú postupne vracať a z červených čísel sa začnete pomaly ale isto vracať do čiernych. Samozrejme, nič netreba preháňať, a do nehnuteľnosti investovať iba toľko, aby sa vám to stihlo vrátiť v rozumnom čase.

  1. VZDELANIE

Ak je nejaká investícia, ktorá má perspektívu vrátiť sa, je to investícia do vzdelania. Kto sa nevzdeláva, po čase prestane stíhať tempu doby a okoliu, v ktorom žije a pracuje.

Každý zamestnaný človek predáva zhruba 8 hodín svojho času za určitú sumu peňazí. Ak chce zarábať viac, môže buď pracovať dlhšie, alebo zvýšiť pridanú hodnotu svojej práce. Asi netreba dvakrát hovoriť, ktorá možnosť je lepšia. Druhá možnosť vám prinesie oveľa viac peňazí, no kvalitný vzdelávací program alebo jazykový kurz niečo stojí.

Určite vám ale pomôže k tomu, aby ste mohli zvýšiť svoju kvalifikáciu, plat a jednoduchšie splatiť požičané peniaze, ale aj získať financie na ďalší osobný rozvoj a napredovať ešte rýchlejšie.

K pôžičkám treba pristupovať zodpovedne, ale ako môžete vidieť, niekedy môžu byť naozaj na osoh. Pokiaľ úžitok z vecí, na ktoré si beriete pôžičku, bude trvať dlhšie, než jej splatenie, viete, že nerobíte chybu. Niektoré banky ponúkajú k pôžičkám finančné benefity. Príkladom je Raiffeisen Bank, s ktorou môžete získať pôžičku s odmenou až 2760 eur.

Súvisiace články

Aktuálne správy