Má váš majetok väčšiu hodnotu ako sú vaše záväzky?

, PR článok

Pozrite sa, ako môžete mať vašu celkovú finančnú situáciu stále pod palcom.

Nebilancujte len na konci roka. Bilancovať je dobré priebežne. Doprajte si možnosť mať prehľad o  celom vašom majetku kedykoľvek budete potrebovať. V tom vám pomôže nová funkcionalita Internet bankingu Tatra banky – bilancia Majetku a záväzkov, ktorá pribudla k obľúbenému  Spending reportu.

Jedinečná funkcionalita bilancia Majetku a záväzkov prehľadne zobrazuje všetok majetok a záväzky, ktoré máte v Tatra banke. Navyše ponúka aj možnosť zaevidovania si vlastného majetku alebo záväzkov mimo Tatra banky.

Čo to znamená v praxi

Ak máte napríklad hypotéku na strane záväzkov, pridáte si Vašu nehnuteľnosť, ktorou je hypotéka zabezpečená, medzi majetok do kategórie „Veci, ktoré vlastním“. Takisto si do zoznamu môžete pridať Vaše auto, zrkadlovku a ďalšie hodnotné veci, ktoré vlastníte ako aj  vaše záväzky, napr. leasing, alebo pôžičku od kamaráta. Získate tak dokonalý prehľad o celkovom svojom majetku a záväzkoch.

Váš zoznam majetku a záväzkov sa Vám zobrazí v prehľadnom grafe, s viacerými možnosťami grafického zobrazenia. 

Internet banking Tatra banky vďaka svojim inovatívnym funkcionalitám potvrdzuje ocenenie získané od magazínu Global finance – Banka s najlepším digitálnym bankovníctvom v strednej a východnej Európe za rok 2015.

Ukážku bilancie Majetku a záväzkov si môžete pozrieť aj v demo verzii Internet bankingu.

 

Súvisiace články

Aktuálne správy