Veľká konkurencia pre banky je tu: Kolektívne pôžičky

, PR článok

Kolektívne pôžičky by sa dali prirovnať k mostom, ktoré spájajú priamo investora s človekom vo finančnej tiesni. Toto spojenie prináša viacero výhod pre investora aj dlžníka a odstraňuje z cesty banky ako zbytočných sprostredkovateľov.

S ľuďmi, ktorí sú pre vás dôležití, ste v pravidelnom kontakte na všetkým dobre známych sociálnych sieťach. Prečo sa podobne nesprávate aj k vašim peniazom? Zoznámte sa s Finzo, ktoré vám ponúka nielen možnosť investovať, ale aj si požičať.

Mám záujem o pôžičku

Jediným pánom pri pôžičke od sprostredkovateľskej spoločnosti Finzo ste vy. Zadáte požadovanú výšku úveru a dobu splatnosti, systém vám ponúkne najvýhodnejšiu možnosť úroku a výšky mesačnej splátky. Nemusíte to však prijať.

Ak sa rozhodnete s ponukou nesúhlasiť, vaša ponuka sa zaradí do zoznamu a bude čakať na vhodného investora. Ako náhle sa objaví, systém vás s ním automaticky spojí a vy sa svojich peňazí dočkáte. No nie je to jednoduché?

Peniaze v systéme Finzo nie sú od žiadnej záhadnej veľkej korporácie, ale priamo od obyčajných ľudí, ako ste aj vy – investorov. Proces vybavovania pôžičky je transparentný. To, či bude pre investora lákavé požičať vám, ovplyvňujete iba vy.

Rád by som investoval

U Finzo nie je jednoduché iba požičať si, ale aj investovať. Registrujete sa a nastavíte si podmienky investovania podľa toho, ako sami chcete. Je to tak preto, aby ste sa zbytočne nezamýšľali nad každou jednou investičnou možnosťou. Systém ich automaticky posúdi za vás podľa toho, aké sú vaše už predvolené preferencie.

Váš zisk a návratnosť investície spočíva v úrokoch z vami poskytnutých pôžičiek. Investičné riziko je tak rozložené medzi reálnymi ľuďmi na malé čiastky. Aj vďaka tomu už nemusíte zdĺhavo študovať a predpokladať ceny komodít alebo zdravie firiem ako pri obyčajnom investovaní.

Práve všetky tieto výhody robia z Finzo jednoducho pochopiteľnú príležitosť pre vaše investície. Zvládnu to aj úplní investoroví začiatočníci.

Investujte a požičiavajte si so silným partnerom

Investori ani žiadatelia o pôžičku by neboli spokojní, ak by nebolo spoľahlivého systému, ktorý chráni ich záujmy. Túto úlohu má na starosti práve spoločnosť Finzo s estónskymi koreňmi, ktorá má s kolektívnymi pôžičkami bohaté medzinárodné skúsenosti.

V prípade, že si chcete požičať alebo máte záujem investovať, kolektívne pôžičky môžu byť pre vás tým pravým. Začnite s nimi ešte dnes.

Súvisiace články

Aktuálne správy