Dopravný systém v Priemyselnom parku Prievidza sa zmení

Odhadované náklady na výstavbu nového dopravného komunikačného systému v Priemyselnom parku Prievidza predstavujú 5,42 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Štátna firma MH Invest II v bežiacej verejnej súťaži predĺžila lehotu na predkladanie ponúk na 12. februára.

Štátna spoločnosť MH Invest II, s. r. o. plánuje vybudovať nový dopravný komunikačný systém v areáli Priemyselného parku Prievidza. Odhadované náklady na uskutočnenie prác, vrátane vypracovania projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie v rozsahu realizačnej dokumentácie, sú 5,42 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (6,5 mil. eur vrátane dane). Zákazka pod názvom Zmena dopravy v Priemyselnom parku Prievidza je plánovaná na desať mesiacov.

Spomínaná „eseročka“ vo verejnej súťaži, vyhlásenej ešte vlani v decembri, aktuálne predĺžila lehotu na predkladanie ponúk z 2. na 12. februára. Uchádzači majú preukázať, že za ostatných päť rokov uskutočnili minimálne jednu cestnú stavbu alebo podobné stavby v celkovom objeme najmenej 4,5 mil. eur bez dane. Požadovaná je aj referencia na výstavbu aspoň jednej retenčnej nádoby s objemom minimálne 150 kubických metrov a v hodnote 150 tis. eur bez dane.

Spoločnosť MH Invest II, s. r. o. so sídlom v Bratislave bola založená v októbri 2015 a jej vlastníkom, podobne ako MH Invest, s. r. o., je Ministerstvo hospodárstva SR. Firma má základné imanie 6,395 mil. eur.

Súvisiace články

Aktuálne správy