Investovanie zadarmo až do konca novembra

, PR článok

Špeciálna investičná akcia Fio banky pre nových aj súčasných klientov ešte nekončí. Až do konca novembra môžu klienti investovať úplne zadarmo na českej burze RM-SYSTÉM.

Fio banka, najväčší online broker na Slovensku, vyhlásil november za mesiac bez investičných poplatkov a všetkým súčasným aj novým klientom odpustí po cely mesiac poplatky z obchodovania na českej burze RM-SYSTÉM až do výšky 50 000 Kč. Záujemcovia, ktorí ešte nie sú klientmi tejto banky, a napriek tomu by chceli akciu využiť, si môžu na ktorejkoľvek z 11 pobočiek Fio banky zadarmo založiť obchodný účet. Tým získajú prístupové údaje do aplikácie e-Broker a prakticky hneď môžu nakupovať či predávať cenné papiere online a teraz aj bez poplatkov.

Zároveň stále platí aj ponuka previesť si k Fio banke portfólio cenných papierov od iného brokera a získať ďalší bonus 450 Kč za každý prevedený verejne obchodovateľný ISIN vo forme zľavy na budúcich poplatkoch z obchodovania. Ten môžu využiť nielen na burzách v ČR, ale tiež v USA, Nemecku či Poľsku do 31. 1. 2016.

 „V poslednom čase zaznamenávame zvýšený záujem o naše investičné služby. Chceli sme teda poďakovať a zároveň odmeniť všetkých, ktorí sa rozhodli využívať naše služby, preto sme vyhlásili november za mesiac bez poplatkov z obchodovania na českej burze RM-SYSTÉM. A pretože si ceníme nielen nových, ale samozrejme aj našich verných klientov, akcia platí pre všetkých,“ dodáva Ján Bláha, obchodný riaditeľ Fio banky.

Súvisiace články

Aktuálne správy