Slovenská kooperačná burza opäť ponúkne podnikateľom nové investície

Podnikatelia budú môcť využiť príležitosť na hľadanie partnerov pre spoluprácu najmä v oblastiach automobilového priemyslu, strojárstva, energetiky, informačných a komunikačných technológií.

Podnikatelia budú môcť využiť príležitosť na hľadanie partnerov pre spoluprácu najmä v oblastiach automobilového priemyslu, strojárstva, energetiky, informačných a komunikačných technológií. Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) pripravuje v poradí už deviaty ročník Slovenskej kooperačnej burzy 2015, ktorá sa uskutoční 10. novembra v Bratislave. Podujatie sa zameria na región Ázie, osobitne na Strednú Áziu a Čínu. Nad týmto významným medzinárodným podujatím v rámci projektu SARIO Business Link prevzal záštitu minister hospodárstva SR Vazil Hudák. Podnikatelia sa môžu registrovať do 25. októbra.
Burza je každoročne najväčším a najprestížnejším stretnutím slovenských a zahraničných podnikateľov na Slovensku. Podujatie je zamerané na bilaterálne rozhovory firiem, prezentáciu subkontraktačných ponúk partnerstva, tendrov, voľných výrobných kapacít, požiadaviek na vytvorenie spoločných podnikov so zahraničnými partnermi, otvára nové možnosti investícií. Od svojho vzniku burza doposiaľ priniesla možnosť spojiť obchodný a výrobný potenciál viac ako 1200 firmám z 30 krajín.

Súvisiace články

Aktuálne správy