Kartu do raja odprezentuje maskot OOCR Slovenský raj škriatok Šťastík

Karty zliav sú v súčasnosti veľmi rozšírenou formou nákupu produktov a služieb a inšpirovať sa nechala aj Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Slovenský raj. Tá po úspešnej zimnej verzii naplnila tzv. Kartu do raja i letnými zľavami a výhodami pre turistov a návštevníkov tejto destinácie.
„Po zimnej sezóne sa nám osvedčilo, že Karta do raja má pre nás význam, a tak sme ju na letnú sezónu naplnili opäť množstvom kvalitných a zaujímavých zliav,“ uviedla predsedníčka predstavenstva OOCR Slovenský raj Erika Oravcová. Na podporu predaja tejto zľavovej karty sa OOCR rozhodla uskutočniť týždeň podpory Karty do raja, v rámci ktorého sú vytypované štyri frekventované miesta, kde bude túto kartu prezentovať maskot OOCR Slovenský raj – škriatok Šťastík. Konkrétne ide o Dobšinskú ľadovú jaskyňu, Čingov, Podlesok a mesto Spišská Nová Ves. To sú miesta, na ktorých sa bude dať karta i priamo zakúpiť, a propagácia potrvá od utorka 4. augusta až do ďalšieho utorka 11. augusta.
„Veríme, že Karta do raja sa stane čím ďalej, tým viac žiadanejšou a že i vďaka nej pritiahneme do Slovenského raja veľké množstvo nových, ale i stálych návštevníkov,“ dodala na záver Oravcová. Karta platí vo viac ako 50 zariadeniach poskytovateľov služieb, výletných miest a atrakcií, ktoré sú zmluvnými partnermi OOCR. Tieto zariadenia sú označené na viditeľnom mieste nálepkou. Poskytovateľov zliav, jednotlivé zľavy, ako i viac informácií ohľadom Karty do raja nájdu návštevníci na stránke www.kartadoraja.sk.

Súvisiace články

Aktuálne správy