Softec vlani s rekordnými tržbami 16,1 mil. eur

Zisk pred zdanením v minulom roku presiahol 1 mil. eur

Skupina Softec dosiahla v minulom roku konsolidované tržby 16,1 milióna eur, čo predstavuje medziročný nárast o viac ako 5 %. Ide o tržby, pre ktoré pridaná hodnota predstavuje viac ako 10 miliónov eur. Ako informovala spoločnosť, ide o rekordne vysoké tržby v jej 25-ročnej histórii. Zisk pred zdanením v minulom roku prekročil 1 mil. eur.

Za rekordnými výsledkami je podľa firmy realizácia projektov pre klientov zo Slovenska, ČR a ďalších európskych krajín, najmä Rakúska. Priemerný počet zamestnancov zostal nezmenený, a to 255, v súčasnosti však už narástol na 265.

Skupina tento rok plánuje ďalší rozvoj riešení pre podporu obchodných sietí, budovanie multi-channel riešení, digitálnu podporu procesov finančných a telekomunikačných inštitúcií. Okrem toho sa chce ďalej venovať biznis integrácii a poradenstvu.

Softec je konzultačno-softwarovou spoločnosťou, ktorá poskytuje poradenstvo v oblasti informačných systémov, analýzu, návrh a vývoj komplexných IT riešení, systémovú integráciu alebo outsourcing. Medzi jej zákazníkov patria spoločnosti z oblasti bankovníctva, poisťovníctva, štátnej správy a telekomunikácií.

Súvisiace články

Aktuálne správy