.EU doména otvára dvere do Európy. Teraz je za polovicu.

, PR článok

Žijeme a pracujeme v Európe, sme Európania. Svoju európsku príslušnosť môžeme dnes slobodne prejaviť aj v prostredí internetu. Vlastnú .eu doménu si teraz zaregistrujete za polovičnú cenu.

EU doménu si vie zaregistrovať každá osoba, firma alebo organizácia, so sídlom v Európskej únii. Počet webových stránok s európskou doménovou koncovkou stále narastá. S obľubou doménu .eu používajú najmä internetové obchody a firmy ponúkajúce služby vo viacerých európskych krajinách.

Registrácia .eu domény pozostáva z dvoch jednoduchých krokov. Na www.domeny.sk si overíte, či je doménové meno voľné a potom si zvolenú doménu jednoducho zaregistrujete.

Aké sú výhody používania vlastnej .eu domény?

* EU doména je znakom európskej identity. Ukazuje potenciálnym zákazníkom, že ste otvorení pre biznis v Európskej únii.  Otvára vám dvere pre pôsobenie na európskom trhu.

* EU doména je vhodná alternatíva k národnej doméne. Ak ponúkate svoj tovar a služby vo viacerých európskych krajinách, nie je nutné registrovať národné domény všetkých krajín v ktorých pôsobíte. Stačí si zaregistrovať jednotnú európsku doménovú koncovku .eu. Ušetríte tak náklady.

* Doména .eu signalizuje vašim zákazníkom, že ste právny subjekt EÚ a pridáva tak na vašej dôveryhodnosti.

Aj s diakritikou

.EU doména sa dá zaregistrovať aj s diakritikou. Použiť môžete dĺžne, mäkčene, pomlčky a znaky nielen slovenskej abecedy, ale aj znaky abecied iných európskych jazykov. 

.EU doménu si teraz za polovičnú cenu len 3,99 €/rok (4,80 € s DPH/rok) zaregistrujete na doménovom portáli www.domeny.sk. Nájdete tam všetko čo ste chceli o doménach vedieť.

Súvisiace články

Aktuálne správy