Predsedom predstavenstva UniCredit Leasing je M. Štrokendl

Zmeny sa týkajú procesu integrácie a zoštíhlenia v rámci skupiny

Novým predsedom predstavenstva UniCredit Leasing Slovakia sa stal Miroslav Štrokendl. Ten je zároveň členom predstavenstva UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia a stojí na čele zahraničnej pobočky UniCredit Bank na Slovensku. Tieto zmeny sa podľa vyjadrení spoločnosti týkajú procesu integrácie a zoštíhlenia najvyššieho vedenia dcérskych spoločností UniCredit Leasing v Českej republike a na Slovensku. Predtým bol predsedom predstavenstva Jiří Matula.

 

Miroslav Štrokendl má viac ako dvadsaťročné medzinárodné skúsenosti v oblasti bankovníctva a celú svoju kariéru si vybudoval v UniCredit Bank. V roku 1990 nastúpil do Slovenskej poľnohospodárskej banky, z ktorej sa po viacerých fúziách stala súčasná UniCredit Bank. Počas svojho pôsobenia sa venoval širokej škále úloh a oblastí, od globálnych bankových služieb a marketingu až po úvery a vymáhanie pohľadávok.

Firma UniCredit Leasing, ktorá do konca marca 2007 vystupovala pod názvom CAC Leasing, je na slovenskom lízingovom trhu aktívna od roku 1996. Do skupiny UniCredit sa integrovala v apríli 2007. Ponúka kompletné financovanie hnuteľných vecí.

Súvisiace články

Aktuálne správy