Novým generálnym riaditeľom O2 Slovakia bude Peter Gažík

Súčasný generálny riaditeľ Martin Vlček sa vracia do Českej republiky a vstupuje do predstavenstva firmy CETIN Česká telekomunikační infrastruktura.

Novým generálnym riaditeľom spoločnosti O2 Slovakia sa od 1. júna tohto roka stane Peter Gažík. Informoval o tom telekomunikačný operátor. Súčasný generálny riaditeľ Martin Vlček sa vracia do Českej republiky a vstupuje do predstavenstva firmy CETIN Česká telekomunikační infrastruktura. Vlček zároveň skončí ako konateľ O2 Slovakia.

 

O2 pôsobí na Slovensku prostredníctvom slovenskej dcéry materskej O2 Czech Republic od roku 2006, kedy naň vstúpila ako súčasť španielskej skupiny Telefónica. Svoju komerčnú prevádzku začala 2. februára 2007 a poskytovala služby pod značkou O2. Skupina Telefónica sa koncom roka 2013 dohodla na predaji Telefónica Czech Republic vrátane slovenskej dcéry skupine PPF za 2,467 mld. eur. Česká i slovenská firma sa premenovali na O2. Telekomunikačný operátor O2 bude pôsobiť pod touto značkou v ČR aj na Slovensku až do roku 2022.

Súvisiace články

Aktuálne správy