Prologis sa púšťa do špekulatívnej výstavby v Bratislave

Dve budovy postavené bez vopred dohodnutých nájomcov rozšíria priemyselný park Prologisu na 280 tis. metrov štvorcových

Prevádzkovateľ priemyselných nehnuteľností, spoločnosť Prologis, začína špekulatívnu výstavbu dvoch budov s celkovou rozlohou 22 300 metrov štvorcových v Prologis Park Bratislava. Ako informovala spoločnosť, dokončenie budov je plánované na tretí štvrťrok. Prvá budova bude mať rozlohu 16 430 metrov štvorcových a druhá 5 885 metrov štvorcových. Celková rozloha Prologis Park Bratislava tak vzrastie na viac ako 280 tisíc metrov štvorcových.

Ako uviedol senior viceprezident a riaditeľ Prologis pre Českú republiku a Slovensko Martin Polák, portfólio Prologisu na Slovensku je prenajaté na takmer 100 %. Nové budovy stavia Prologis špekulatívne, čiže bez vopred dohodnutých nájomcov. Pozemky spoločnosť získala v septembri 2014.

Prologis Park Bratislava je priemyselný park 24 kilometrov východne od centra Bratislavy, dva kilometre od Senca a 16 kilometrov od medzinárodného letiska. Prologis je s portfóliom pozostávajúcim zo 478 tisíc metrov štvorcových logistických a priemyselných priestorov vedúcim poskytovateľom distribučných priestorov na Slovensku.

Súvisiace články

Aktuálne správy